reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
a wiec kupila kobieta ode mnie dres po Iwe i w jutro mijaja 2 tyg od zakupu, kasy nie ma , nie odpowida na meile. co robic? wystawic negatywa?dobrze ze to nie byla przesylka pobraniowa:crazy:

reklama
wiola ja to nie wiem bo nigdy nic nie wystawiałam na allegro - ja to tylko kupujacy jak już wiec nie bardzo wiem co powinno sie zrobić w tej sytuacji...

no i dziekuje Wam, ze tak we mnie wierzycie bo ja to jakos tak słabo to widze...:zawstydzona/y:

Poczku... nu u nas dziś właściwie jeden problem - Ola od 6 nie śpi i za bardzo nie wykazuje oznak zmęczenia :sorry: Zęby dokuczają jej ewidentnie i przez to podwójnie nakręcona..
A niee, jest jeszcze i tenproblem, że mi się nie chce i nic nie robię, tylko rano odkurzyłam wszędzie, żeby mała po kłakach psich nie latała.. A do Kamila się nie odzywam, nie gotuję, nie nic.. a poszło tylko o to, że nie chciał rano wstać do szkoły, bo miał "ciężką noc i musiał się wyspać".. To ja też chramolę, nie ma lekko.

WIOLU nie dam się, już tak mam :/ Piec nam dziś nie działa, nie ma ciepłej wody i nawet palcem nie ruszę, żeby to naprawić, niech się w zimnej myje, albo szuka rozwiązania. A rano też powiem, że nie wstaję, bo miałam ciężką noc.

uuu Kout jest po prostu groźny, jak trzeba to wysuwa pazurki;)))) w sumie racja, z młodym trzeba konkretnie;)))

u nas listopad, w kwestii pogody....mgła, ołowiane niebo i zimno, ale poszliśmy na zakupy i mam czapkę taką lepszą na jesień dla małej...tylko Daniel się spłakał w sklepie o samolot (przecież już ma!!!) i nie dał sobie kupić większych kapci do przedszkola, do których będę mu wkładki ortopedyczne montować, a po wkładki jedziemy w sobotę, jutro zrobię podejście nr 2 z tymi paputami....i muszę małej czapkę wymienić, bo pojechaliśmy z rozmiarem;))) dopiero w domu na spokojnie wyszło;))

Wiolu nie strasz,że auto się zepsuło kiedy mogliście mieć klienta!!!M. wspomina że coś rozrusznik????? szwankuje
a co do spania dzieci, to Maja też kiepsko spała, ja bym się dwa razy wyspała za nią;)) na szczęście wieczorem dzieci padły

Ostatnia edycja:
Ola śpi! Jestem w wannie! Kurczę, ale stres... chciałoby się poleżeć, ale najpierw trzeba się dziarsko szorować, w razie pobudki! Piec działa, niestety jak napisałam swemu, to ten od razu do kolegi zadzwonił i kolega już był i naprawił :/ Nie no..cieszę się ;)))

reklama
hehehe PAULINA no niestety..oprócz tego co najpiękniejsze w człowieku, dzieci czasem potrafią odsłonić to co mniej chlubne :p

To ja jestem jednak hetera i bym papauty i czapę mierzyła w sklepie mimo protestów i brała :eek: chociaż w sumie nie pamiętam... zobaczymy jak Ola podrośnie :-p

Do góry