reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ja tylko podejrzewam, że Kamilowe problemy są uwarunkowane przewróceniem mu życia do góry nogami - siostra i nowy dom.. ale mój syn jest generalnie bardzo trudnym egzemplarzem, jeśli kuot uchodzi za dziwaka indywidualistę, to jego syn bije go na głowę :/ To jest dobry, grzeczny dzieciak, tylko nie robi wielu rzeczy, bo z racjonalnego punktu widzenia nie dostrzega w nich sensu...

reklama
POCZKU duże dziecko, duży problem, nie ma co pisać, bo ZAWSZE jest COŚ, mając dziecko nigdy nie jest bezproblemowo.... :/

PAULINA to mówisz, że tak zimno..? Powinni już CO grzać w sumie..

Kout no dziś 01.10 więc powinni załączyć ogrzewanie,na balkonie mam 9st. a w łazience (najcieplejsze miejsce w mieszkaniu) 18st., teraz przeniosłam termometr do salonu, zaraz zerknę ile mam

a nasze chłopaki, to podobnie mają- bo i młodsza siostra i przeprowadzka, tylko ze względu na wiek inaczej to okazują;))

kurka, szukam kombinezonu dla Daniela na allegro, ale mi ten wyrósł;))

U mnie pokazuje, że na zewnątrz jest 22 stopnie! Chyba ma nie po kolei toto w obwodach :/ 22 będę mieć jak zaparuję łazienkę, nalewając gorącej wody do wanny. Ale my poczekamy z włączeniem do listopada, a może dłużej, a może nie dam rady :p

Z tego co wiem, to CO włączają koło 10-17 października, chyba, że w dzień jest poniżej 10 stopni, to wtedy szybciej, ale tylko w chłodniejsze dni. Bynajmniej u nas tak jest...

Ewcia dopiero???? jezzzu bo ja mam sztywne palce od zimna, ale to chyba kwestia krążenia u mnie;)))
mi najbardziej zależy na ogrzewaniu szczególnie wieczorem, przy okazji kąpieli maluchów, bo oni tacy zasmarkani ciągle, nie jestem fanką nagrzanego mieszkania, ale te 2-3 stopnie więcej by się przydały wieczorami;))

Kout a jak w ogóle impreza urodzinowa Oleńki, jeśli mogę spytać oczywiście, zdmuchnęła świeczunię??? no i jak mama G. na menu??;))

o! ewcia! muuuuuAAAA!

paula, kot
ja mialam 10 lat jak urodzila sie moja siostra i poczatek byl ciezki. ja ja kochalam od pierwszego musniecia ale zazdrosna bylam bardzo... w koncu 10 lat bylam jedynaczka, ukochana wnuczka dziadkow a tu nagle klops. mi minelo szybko ale chyba sie wszyscy napracowali nad tym niezle ;/

u nas w domu 21-23 stopnie, w nocy kolo 18-19 imi to bardzo odpowiada :tak: lubie lezec pod kocem i sie nie pocic :-p

reklama
Paulina, kojarzę ogólnie coś koło 10 października, ale też pamiętam, ze np. w tamtym roku puszczali ciepło na wieczory przez jakiś czas, a dopiero po 10 października na cały dzień. Choć też wiem, że powinni być także przygotowani od 1 września i jak mieszkańcy by zgłaszali, to wtedy powinni grzać... ale wiedza swoje, a ich praktyka swoje...
u nas wieczorami też już zimno...

Kuocie, to czekamy na photo :)

Do góry