reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kotek no właśnie że nie... tydzień temu pierwszy raz się wogóle czymkolwiek struła... wcześniej rzadko wymiotowała...
teraz chyba jeszcze jej brzuszek nie doszedł do siebie po ostatnim wymiotowaniu... teraz dietka, probiotyki i zobaczymy...

wlatuje jeszcze raz:)
mam dzis bb w pracy :)

Liluś dzięki za buziak -->doleciał:))
ogarniesz wszytko ..kto jak nie Ty:)
będziesz miała wszystko pięknie tylko czasu trochę potrzeba :)

Monia cześć kobietko:)
uściski dla Wiki :*
u mnie trochę zmian bo już po 2,5 roku daliśmy sobie spokój ze staraniami ...ile można jeść hormony???:/
po nowym roku otwieram swój salon kosmetyczny:)
i teraz tym żyję :tak:

Kocurku przyjmij i ode mnie życzenia dla Oli:)
pierwszy magiczny roczek za Wami:
pierwszy uśmiech ,
pierwszy ząbek,
pierwsze przekręcenie się na brzuszek
pierwszy kroczek ...

teraz poczekaj aż zacznie mówić hahahahaaa to dopiero będzie :-D
ukochaj Ja proszę ;*

już mykam kobietki...;-)

MAMA dziękujemy serdecznie! Pochwalimy się, że Ola od tygodnia zasuwa sama, na własnych nóżkach, jak zawodowiec! :D

GRATULACJE własnej działalności! Roboty co niemiara, ale satysfakcja zapewne tez ogromna :tak: Zysków życzę :-)

czesc kochane
strasznie milo widzec taki ruch na watku
just sto lat kochana i oby nigdy zen Cie nie opuscil
lilus ja juz ci pisalam w sms co mysle :-*
poczku u nas przykazuja klas maluszka na boku , tak jak KOTEK pisala raz na jednym , raz na drugim. trzeba zmieniac boczki zeby ladnie glowka malucha sie ukrztaltowala
monia zdrowka , co wy macie z tymi wymiotami ostatnio?
mamita milo cie czytac. bardzo sie ciesze ze otwierasz salon, powodzenia w interesie
kocie narzuta juz obsliniona i wygnieciona przez Olenke? ucalowac

Kocurek ogromne dzięki :))
lokal już mamy(będzie ze mną fryzjerka ,ale każda z nas na swojej działalności)..jeszcze troche papierologii jak to w Polsce i ruszamy:)

Pok widzę ,że i Ty przywitałaś już Zosię --> gratuluję i niech Wam zdrowo rośnie;)

Wioluś dziękuję kochana :**
liczę ,że wszystko nam fajnie pójdzie ...
ukochaj krasnale :):)

o dzień dobry, ale tu dziś ruch;)))

Lil słońce ty oddychaj, a najlepiej cofnij się do zdjęć swoich dzieci i spójrz jeszcze raz na ich zadowolone i zachwycone minki, szczególnie Maciusia, bo ma swój własny kącik;))) z łazienką mnie nie przebijesz i z kuchnią, u mnie taki prl że trudno by było;)))) ale jest mi tu dobrze, no może nie teraz jak gazu dalej brak...i nawet sprzątać nie mogę, bo co zrobisz zimną wodą???
powoli się ogarniesz, nie na łeb na szyję, bo odchorujesz jak ja, ale ja to taki raptus jestem, muszę mieć wszystko tu i teraz;)))

Mama!!!!!! a wiesz,że ja w wielkopolsce już mieszkam:-D:-D:-D???

yyyyyy u nas ciepło, chyba Lil dobrze mówiła;))

Moniu gratki odcycowania;)))

i pozdrawiam w ogóle wszystkie kobietki;))

reklama
Do góry