reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
:szok:
:eek:
:oo:

yyyyy NIE już dość! :-p

Ja sobie wszystko obliczyłam i wyszło, że za stara jestem i poświęcając się trzeciemu dziecku sama się już nie nażyję :-D
A Wy Młode Koleżanki PROSZĘ BARDZO!!!! :rofl2: a NAWET JAK NAJBARDZIEJ!!! :rofl2::rofl2::rofl2:

O rany - przelew :baffled:

O rany Rureczka!
O rany kredyt!
O rany telefon!
O rany.....yyyy na pewno coś jeszcze trzeba przelać :/

No tak PODRĘCZNIKI!

Ostatnia edycja:
A ja to bym chciała żeby moje dzieci już były takie....pełnoletnie :eek:
a najlepiej to już niech rodziny pozakładają :eek: ja będę wspaniałą babcią :))))

Pozdrawiam wszystkie Koleżanki :))

POCKU!!! Jesteście cudowne :sorry: I u nas też bardziej na boku kazali kłaść niż na plecach, bo to podobno czaszkę modeluje :eek: a jak za dużo na plecach, to się taka patelnia robi :-)
Buziam Was z całych sił!

KUOTU! Tak jest! My jesteśmy już w tak słusznym wieku, że niechaj koleżanki się spełniają ;)) my sobie nogi wyciągniemy i będziemy się delektować........literaturą :-D)))

made! ale na plecach z glowa na boczek :)

paczka spala na spacerze caly czas, dospala na balkonie, zjadla i znow spi.
a wczesniej jeszcze 40 minut bite gapila sie na obrazki z ksiazki oczami maluszka. zmienialam jej obrazki co jakis czas i ona ewidentnie je obserwuje! to jest niesamowite!

made... jak mi Cie brakuje!!!!

Jeju dopiero na spokojnie Was doczytałam! Czy aby spamiętam co komu pisać miałam!!!!! UWAGA! Nadaję ze swojej nowej kanapy!!!!!!! O rany jakie życie jest piękne!!!!! Nogi mam do góry i O D P O C Z Y W A M!!!!! Nawet dzieciaki mogą mi sokiem tę kanapę oblać - byle mi nikt nie przeszkadzał w siedzeniu na niej!!!!!!!!!!

Poczku jaka Zosia jest cudowna!!!! Czarnulka taaaaaakaaaaaaa!!!!! PIĘKNA!!!!!!!!!!! I taka malusia! A w tym kocyku jak klimatycznie wygląda! Zdjęcie profesjonalne! Jak z katalogu ekskluzywnych kocyków!!!!

Ajas kochana dziękuję Tobie za dobre i ciepłe słowa! Ja teraz też będę myśleć o nowej łazience! I też już mam głowę pełną planów! A powiedz czemu Ci spartaczyli??? Firma nie ten tegez??? I w ogóle orientujesz się ILE ogólnie kosztuje teraz remont łazienki????

Paulinko no ja to raptus jak i Ty jestem!!! Dlatego już bym chciała mieć wszystko na tip top poukładane!!!! Hehe :-):-):-) A ilość pracy mnie przeraża....Na szczęście dzieci dziś szybko zasnęły i jest dla mnie godzinka na relaks! JUHU!!!!!

No i właśnie - niech koleżanki hurtowo zachodzą w ciąże, mają swoje dolegliwości, rodzą i pokazują maluszki - bo mi się ten temat nigdy nie znudzi!!!!! I gdyby nie wiek i wykończenie ogólne to kto wie kto wie!!!!!!!!

reklama
Do góry