reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

cześć babeczki ;)))

Lilus kochana --->przepraszam z opisu wc sie naśmiałam ..kiedys też wynajmowaliśmy takie mieszkanie gdzie Tom się w wc nie mieścił :)))) teraz mogę się z tego pośmiać ,ale wtedy ....
trzymaj sie dzielnie ...

a ja wleciałam na chwilkę do Was ...bo w końcu stara gwardia to stara gwardia ...

JUST KOCHANY DUSZKU:))
wszystkiego najjjjjj z okazji kolejnej belki na plecach ;))
krocz przez życie z podniesioną głową i tak pięknym uśmiechem jak dotychczas:))

żółwik dla Remisia :*

pozdrawiam Was wszystkie i przepraszam ,że tak ni z gruszki :sorry:

reklama
Mamusia kochana :-):-):-):-):-):-) Muszę się przemęczyć do wiosny - wtedy będzie remont łazienki, o ile kasa się znajdzie :-) A Ty mi ważną datę dziś uświadomiłaś! BUZIA DLA CIEBIE!!!!!!!!!! :*****

Hej Ajas :-):-):-):-)

BOOGIE!!!!!!!!!!!!! Ja słyszałam, że w Łomży to lata do tyłu lecą! Więc z okazji Twej kwitnącej młodości STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! Samych dobrych wydarzeń i pociechy z UKOCHANEGO SYNECZKA!!!!!! :*:*

BOO ROBACZKU!
PERMANENTNEGO ZEN,
SAMOREALIZACJI
I RODZINNEGO CIEPLA!!!
STO LAT, STO LAT!

Kotku! Jak milo na twoj usmiech popatrzec! A czy Oli sie podoba? :)

Lil ja przepraszam ale nie dalo sie nie smiac :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aczkolwiek jednoczesnie groze i dramat czuc! Moge cie pocieszyc, ze kolezanka z dwojka dzieci przeprowadzila sie ponad dwa mce temu i wciaz kroluja kartony wszedzie :)

Hej ajas :) co slychac?

Moniu, rozumiem, ze jestes w domu? Czyms sie musialyscie struc bidule! Czymajcie sie cieplo!

Boogie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO:))))

Poczek jak Zosieńka? Niestety ale jestem w pracy:wściekła/y:

Lil przecież wy też się musicie kiedyś odcycować:))) Będę trzymać kciuki:))
Opis dnia bosski... Chociaż tak szczerze to współczuję.... ale musi minąć trochę czasu zanim poczujesz się tak jak u siebie... Mi zajęło rok zanim przestałam szczerze nienawidziec mieszkania w którym teraz mieszkamy...
Powoli poukładasz sobie wszystko i się ogarniesz i będzie dobrze:))

Mama co tam u Ciebie??

Kotek Ewcia kazała przekazać najlepsze życzenia dla Oleńki:))

Ja przepraszam, bo ja jeszcze w szoku jestem i trybiki wolno mielą informacje :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kochana Boogie - NIE REZYGNUJ Z MARZEŃ :)))))

Twój optymizm i energia życiowa sprawią, że wypłyniesz na szerokie wody
i odkryjesz wspaniałe lądy!!!

- tego Ci kuot życzy :D

images

reklama
Moniu bidulu i jak dajesz rade pracowac? A lepiej sie juzczujesz niz w nocy?
A Zosia jak to Zosia - spi i pewnie kupe robi :-D

mamy maly problem... Zosia nie chce spac na plecach jak pan doktor kazal, na boku jej najlepiej i nie na plaskim tylko pod lekkim skosem i najlepiej na rekach albo zawinieta w moja ciazowa poduche do spania... No i glowke 90%czasu ma na prawo kiwnieta. Pogadam dzis z polozna, moze bedzie miala jakas rade :baffled:

Do góry