reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
cześć ale dziś cisza...
poczek juz pisałam, ale napisze raz jeszcze... opis porodu emocjonalny na maxa... :) Zosia cudna :)

wszystkich pozdrawiam i zajrze później :*

Ostatnia edycja:
kocurku gdyby tak mozna sie zamienic na dzien lub dwa. wzielabys wiecznie spiaca Zosie i sie ponudzila i pospala, a ja bym sie chetnie zajela Ola.

made
zapomnialam napisac wczesniej, ze bardzo sie ciesze, ze dobrze wam idzie u logopedy i maly mysliciel dzielnie rozwiazuje zadania! sciskam cie bardzo mocno!

u nas niedziela powoli. znajoma byla podziwiac Zosie wiekszosc popoludnia, Zosia oczywiscie przespala wiekszosc wizyty w wozku na balkonie, znajoma poszla, zosia zjadla, gapila sie 40 minut na obrazki w ksiazeczce czarno białej, podjadla chwilke i znow zasnela. zjadlam obiad, ona jak susel spi a ja znow nie wiem co ze soba zrobic. moze do kina pojde? ;-)

Kotek , a Ola nic w dzien nie spi ?

Poczek Nat tez taki spioch byl :) tylko jadl i spal ... nocki przesypial od 2 miesiaca z jednym karmieniem ,pozniej i bylo bez
a pozniej zeby zaczely isc jakos w czerwcu i skonczylo sie :/ teraz masakra ze spaniem nocnym :cool::eek:
drzemek jeszcze do niedawna mial 3 na dzien :) teraz robie mu jedna dluga , albo dwie zalerzy od dnia :)
rano wstaje ok 8 zdarza sie i pozniej :)
takze moze Zosia tez bedzie z tych spiacych dluzej ?

Pok opis porodu z-a-r-ą-b-i-s-t-y:-)
Co przeżyłaś to Twoje:sorry:
Powiedz jakie kupiłaś książeczki dla Zosi, te czarno-białe??
A jeszcze w kwestii termometru, bo jeszcze nie kupiłam, jaki polecisz?? Brauna??

asionku

Ola w dzień śpi, ale ja nie potrafię zasnąć :/

lecę, bo u nas wstaje się piąta z hakiem :p :////////

dzień udany i męczący, tyle powiem

Buziaki na dobranoc!

asionku
mam cicha nadzieje, ze tak bedzie ale licze sie z tym, ze z dnia na dzien ta bajka moze sie skonczyc.

Pok opis porodu z-a-r-ą-b-i-s-t-y:-)
Co przeżyłaś to Twoje:sorry:
Powiedz jakie kupiłaś książeczki dla Zosi, te czarno-białe??
A jeszcze w kwestii termometru, bo jeszcze nie kupiłam, jaki polecisz?? Brauna??

dziekuje za komplement dla mojej tworczosci :) mam nadzieje, ze cie specjalnie nie wystraszyl. ja caly czas podkreslam, ze mimo wszystko wspominam ten porod z usmiechem na ustach. zaluje tylko, ze wzielam epidural (ale pewnie bym zemdlala szybko z braku tlenu bez), bo moze gdybym rodzila na stojaco tak, jak chcialam to zosia by sie lepiej ustawila i uniknelybysmy moze proznociagu. a moze nie?

ksiazki "oczami maluszka" - seria 3 ksiazeczek. niby nic a mi czesto sluch ratuje przy przewijaniu. i czasem w ciagu dnia tez sobie ogladamy na spokojnie - zosia jest jak zahipnotyzowana :-D
termometr kupilismy jakis chyba chicco przykladany do czola ale mu nie ufam i mysle, ze w razie czego bede mierzyc zwyklym elektronicznym w tylku.

Pok, nie, nie przestraszyłaś mnie opisem porodu:sorry: wolę wiedzieć co może mnie czekać, na pewno każdy inaczej przeżywa, ja po porostu muszę przeżyć swój;-)
Te książeczki widziałam na allegro, myślałam że masz jakieś inne:happy: ale chyba się skuszę.
A termometr taki będziemy kupować TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 (2623218064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A nakładki:cool2:, dla wszystkiego takie kupiłam nakładki sutki tommee tippee majtki poporodowe M/L (2649509175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry