reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Na kwaśne mu! Na kwaśne jabłko :-p:-D:-D:-D A Ola jaka siem porobiła - ja jej "nu nu" a ona mnie PAC! :eek: PAC PAC!!! :errr:

Ojjj wiedziałam, że Igorek jest znakomity :rolleyes2:, nie nowość mi to :-p, ale cieszy ogromnie!!! :tak::-):-):-)

reklama
hehe :-D Oleńka Ciem PAC? hahahahhaaaaaaa Kochana Złośnica :-):-):-)))))
A mnie Boris gryzie :eek: a Mańka za włosy ciągnie, niedobry siem zrobił, Ci mówię.....od poniedziałku idzie do żłobka, nie ma, że katar czy zatwardzenie, idzie i koniec!
Cały tydzień z nimi siedzem i już mi odwala :eek: Dopiero dzisiaj się trochę odmóżdżyłam :confused: Szanowny siem wziął i zlitował :))) Muszem chyba nieciekawie wyglondać :eek:

buahaha !!! To ja chyba jeszcze nieźle siem czymam, skoro nade mno sie nie lituja :confused::-D:-D:-D

A Ola jak gryzie!! Ja już mogę na casting do kolejnego Zmierzchu jako ofiara wampirów się zgłaszać :-p
A dwa zęba ma tylko, ale wie jak używać! :tak:

KUOTKU - no widzisz! Ty nawet jak zmęczona, to cudnaś! Mnie by takich genów było czeba :zawstydzona/y: W ogóle, to się bardzo cieszę, a nawet cholernie! Bo mi spodnie zaczęły z dupy lecieć!!! :-):-):-) Zaczynam się czuć jak dawniej :-p I siem nawet wcisnęłam w garniturek i siem publicznie pokazałam na zebraniu u mojej córki :)))) oczywiście w granatowych szpilkach!

łehehe przestań żesz! :zawstydzona/y: Ja tak se tylko pierniczem ot... wiesz przecie...

Ooo pięknie! Pięknie! Każdy kij ma kurna dwa końce... zgryzota i kołowrotek żłoPkowy zjadły co trzeba :sorry2:

269017_488279287858612_591263557_n.jpg

DLA MADE :))))))))))))))))))
z dopiskiem -

"Spokojnie Kochani.. JA nie dam RADY???"

:****

reklama
Made :** przelewamy, przelewamy :p kuleżanka moja ma butelki TT dekorowane po dwie sztuki za 35 zł :)

Kotku zaraz na pw wyśle! co tam Oleńka porabia? jak mój Bilonik ulubiony??

Do góry