reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Pok, nie, nie przestraszyłaś mnie opisem porodu:sorry: wolę wiedzieć co może mnie czekać, na pewno każdy inaczej przeżywa, ja po porostu muszę przeżyć swój;-)
Te książeczki widziałam na allegro, myślałam że masz jakieś inne:happy: ale chyba się skuszę.
A termometr taki będziemy kupować TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 (2623218064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A nakładki:cool2:, dla wszystkiego takie kupiłam nakładki sutki tommee tippee majtki poporodowe M/L (2649509175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja taki do ucha mam w domu dla siebie i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie jak to wsadzic w malutkie uszko Zosi :eek: ale ja dosc strachliwa jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a o nakldkach pisalam, ze dostalam od poloznej takie zrobione ze srebra, ktore nie wiem na jakiej zasadzie ale naprawde przynosza ulge i goją. jak mi je poozna zabierze, to pomysle nad czyms innym ale poki co te dzialaja i choc boli przez 3 sekundy jak sie zgredek wsysa, to absolutnie sytuacja nie robi sie coraz gorsza.

ojej! to juz DZIS!?

Ufolko kochana!
sto lat! sto lat!
Ruszaj w swiat zdrowa i usmiechnieta!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana OLU,
Życzę Ci Słoneczko cudownego dzieciństwa, mnóstwa przyjaciół,
życiowej radości i wielkiej ciekawości :))
BUZIAKÓW MILION PIĘĆSET STO DZIEWIĘĆSET :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Dobry:)
My chyba odcycowane:)) dzis otowrzyłam tylko 1 oko a tatuś głaskal po policzku i do 5 bez cyca było:))

UFOLKU KOCHANY
Twoje pierwsze wielkie święto
nasz maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały​

Ostatnia edycja:
reklama
dobry dobry....no może nie do końca dobry..Danielowi już lepiej, mniej kicha i kaszle, 3 doba z antybiotykiem i prawie oki, tylko mała ma przeziębienie znów i jest masakra, uśpiłam ją teraz w spacerówce...całą noc walczyła

my po weekendzie u rodziców, objedzeni, ogrzani;)) rodzice mają centralne ogrzewania a u nas dopiero w tym tyg. włączają;))
ugotowałam właśnie ryż na kuchence elektrycznej;))

Wiolu a mogę prosić fotkę spacerówki??? i mam kombinezon, zrobię ci zaraz fotkę i pomierzę go jak M. wróci z pracy bo nie mam teraz żadnej miary;))

tort_UFO_ZONE.jpg
i sto latek dla pewnej małej ufolkowej księżniczki;)))

Do góry