Pok, nie, nie przestraszyłaś mnie opisem poroduwolę wiedzieć co może mnie czekać, na pewno każdy inaczej przeżywa, ja po porostu muszę przeżyć swój;-)
Te książeczki widziałam na allegro, myślałam że masz jakieś inneale chyba się skuszę.
A termometr taki będziemy kupować TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 (2623218064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A nakładki, dla wszystkiego takie kupiłam nakładki sutki tommee tippee majtki poporodowe M/L (2649509175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja taki do ucha mam w domu dla siebie i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie jak to wsadzic w malutkie uszko Zosi

a o nakldkach pisalam, ze dostalam od poloznej takie zrobione ze srebra, ktore nie wiem na jakiej zasadzie ale naprawde przynosza ulge i goją. jak mi je poozna zabierze, to pomysle nad czyms innym ale poki co te dzialaja i choc boli przez 3 sekundy jak sie zgredek wsysa, to absolutnie sytuacja nie robi sie coraz gorsza.
ojej! to juz DZIS!?
Ufolko kochana!
sto lat! sto lat!
Ruszaj w swiat zdrowa i usmiechnieta!
Ostatnia edycja: