reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Cześć Kobitki :happy:
Nie było mnie przez kilka dni, ale jest winowajca... Mężunio znów zabrał mnie do Zakopanego i łaziłam po szlakach, oj łaziłam....:-p
Teraz spróbuję doczytać, co się u Was działo, bo po powrocie do pracy mam takie urwanie głowy, że do tej pory nie dałam rady... Odmeldowuję się...

reklama
poczku spij kochana , spi ... na moje to twoj organiz sie przygotowuje i zbiera zapasy energii, dlatego spiaca jestes. nie moge sie juz doczekac:-D:-D:-D

lilus a co mialas do mnie?:-)

kocie dasz rade :laugh2::sorry:

ajas czesc

aha widzialam dzis ZIZI na nk ale ma sliczny brzusio:tak:

a i jeszcze cos jest godzina 20.15 a moje dzieci od 30 min spia:-D, cisza cudowna , cisza

Wiola moje też śpią;)))
a ma pytanko, te szare spodenki ode mnie chcesz razem z tym bezrękawnikiem, tak?? bo myślę czy dobrze zrozumiałam twojego maila;)) ja tobie też wyślę paczuszkę dopiero w przyszłym tyg;)))

Przyznam, że wleciałam na chwilę na PUDELKA w ramach relaksu....:-p:cool2: Cóż to za dziwy się dzieją i poliki wystają....:eek::eek::eek::eek::eek:

Szykuję się do spania....jeszcze momencik....

ja tez powinnam isc spac ale jakos temat wozkowy mi nie chce wyjsc z glowy...mam nadzieje ze ta dziewczyna sie nie rozmysli i wezmie moj wozek:eek:

Paulina ty przez pewien czas cwiczylas ... co to za cwiczenia? skuteczne? nadal cwiczysz?mozesz mi esej na meila napisac:-p

Paulina nawet juz odpisalam

Ostatnia edycja:
Wioluś a sprzedajesz wózek? Taki głęboki? Oby poszedł! Jeju i myślisz o ćwiczeniach???? :szok::szok: Rety ja nie dałabym rady teraz....

Aha Ajas mi mignęła! Witaj! To miałaś wakacje!

reklama
Wioku ja ćwiczyłam aeorobiczną szóstkę weidera, tylko sobie odpuściłam głównie przez kręgosłup, bo przy tym mi się dyski zaczęły sypać, bym musiałam zacząć znów, podeślę ci na maila całą konfigurację;))) jak dla mnie efekty były w miarę szybko odczuwalne;))) ale wiesz,że do tego dietka mała, szczególnie wieczorem by jeszcze była odpowiednia?? ja też muszę się wziąść bo wczoraj śniło mi się,że przytyłam 20kg-koszmar!!!;)))

Do góry