reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil co ty wyszukujesz na tym alegro :-D:-D:-D:rofl2:
A moj m od razu powiedzial, ze sa koty, ktore spuszczaja wode :-D

Asionku
nie rodze :) czekam.
co u was?

Poczek to super , ze sie nie spoznilam :)
a na powaznie to moze jednak ten 16sty ? :rofl2:
u nas ok Nat kurcze z dnia na dzien taki kumaty sie robi , ze w szoku jestem ... ciagle czegos nowego sie uczy :)
zazdroszcze ci troche porodu i tych emocji , wzruszen , to sa niezapomniane chwile :) niech maz na wszelki wypadek ma kamere czy telefon z kamera :) ja bardzo zaluje , ze S ciapa nie nagral mi nic :( tak bym sobie obejrzala te pierwsze sekundy teraz ...

oki lece spac :) do jutro !!

Dzien dobry :)

Melduje sie w dwupaku. Noc przespana bez problemow. Zosia sie nigdzie nie spieszy kurcze. A jeszcze jak harcowala w nocy! Przeciez tam juz nie powinno byc miejsca na te podskoki :zawstydzona/y: Na jakis dlugi spacer musze dzis pojsc...
Asionku mysle, ze nawet 16 to nie bedzie i najpierw w pon gina odwiedze i w drugiej polowie przyszlego tyg cos ruszy.

Kocie dzisiaj jestem pewna, że Cie z Zuzą prześcignęłyśmy! Pyza po 3 się obudziła, zjadła butle i całą noc kwikoliła, wzięłam ją do siebie ale już nie spałyśmy...

wiecie co? ja myślę, że ona na prawdę ma mega wrażliwy brzuszek... wczoraj mocno marudziła, dałam jej paracetamol w syropie i my ten syrop zwymiotowała :/:/:/

RURECZKO to faktycznie, dzisiaj Rureczki są górą :-p

POCZKU obstawiam ponownie 24! :cool2:

Aaa Rurka - mamy dwie bluzo-kurteczki, cztery bluzy z kapturem, dresiki, spodenki, pajacyki i inne ciepłe ciuszki :)))) Będę Ci podsyłać po Oli, więc nie inwestuj za bardzo! :*
A jakbyś potrzebowała coś jeszcze, to pisz!

Ostatnia edycja:
Dobry:)
zanim mnie znów zawalą robotą to się chociaz przywitam:))

Poczek ja mam nagrane jak Wikuśke babka myje i ubiera zaraz po porodzie. Cudownie się to ogląda bo na zywo nie mogłam zobaczyć. Także niech m szykuje kamerkę:))
I koniecznie pamiętaj o nas jak będziesz na porodówke jechać!!!
A i te twoje zimne nogi to mnei tak jak Lili zmroziły aż!!! Ja w wełnianych skarpetach już śpię:sorry2:

Rurka ja bym poczekała z nowościami wogóle... Ja dałam Wiki banana jak miała 6 miesięcy i strasznie się męczyła i brzydkie kupy miała, gruszkę dałam jak miała 7 i miałyśmy troche krwi w kupie.... A wcale nie miala wcześniej problemów z brzuszkiem...
Jeszcze masz czas na wprowadzanie jedzenia:)

Kocie jak nocka??

U nas dziś pięknie:)) Młoda obudziła się z uśmiechem - pomimo że byla sama w pokoju (zawsze jak się obudziła i była sama to był wrzask) i od rana się wygłupiała:) I nawet pomachała mi ładnie:) Jaka to miła odmiana:))

Miłego dnia:)

reklama
Do góry