reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Poczku ja oglądam na TVN PLAYER - za darmo - ale nie wiem czy Ty u siebie możesz odbierać. I mi nie przeszkadza, że się wzorują, bo moim hobby są wszelkiego rodzaju seriale (hehe Kocurku nie bij!!!!!) :-p:-p A Małaszyński tak fajnie gra tę swoją rolę, że się chyba zakocham hahahahaha! Nie bijcie!!!!!!! :-p:-p:-p

Wioluś to byśmy razem sobie seriale oglądały jakbyśmy sąsiadkami były :-):-):-)

Kocurku
cieszę się, że Ola śpi - ta pogoda każdego powali chyba! Ja wciąż w piżamie chodzę o rety! Czas się ubrać i coś w domu zrobić...Może jakiś obiad...Może coś spakować....Może się pomalować i na dwór wyjść....

Poczek tak może być... jutro spróbuje jabłko, jak tez tak bedzie, to odpuszcze na 2-3 tyg.
Mówisz, że może już niedługo?? trzymam &&&

Wiolu tak... pediatra zaglądał w buziaka i potwierdził- ida zeby... łapka ciągle w buzi, ślini się okropnie, jak sie jej paluszkiem masuje dziąsełka to widac ulgę, na dziąsełkach w miejscu jedynek ma takie jasne białe kreseczki. Pytałam mamy to mówiła, że ja pod koniec 3 miesiąca miałam dolne jedynki więc wszystko wskazuje, że u Zuzi też się zaczyna:sorry:

Tvn player za granica nie dziala.... A malaszynskrgo nie znosze :no::no::-p

Zjadlam, usiadlam, troche lepiej ale chyba pojde do wanny z ksiazka i potem sie kimne. Cos jest dzis dziwnie :crazy: I maruda mi sie wlaczyla i nic mi sie nie podoba. I zosia teraz zaczyna szalec...

Rurka
sprobuje potem znalezc to, co czytalam o gotowsci naa rozszerzanie diety!

Poczku to jak tam oglądasz nowe odcinki skajpaja??? my w piątki o 20.40 obowiązkowo oglądamy, a już ten Kacperek to jest tak cudny, że sobie czasem myślę, że takiego synka to bym mogła mieć:-D

rureczko no to w takim razie tylko czekac na zebolki...u nas Franio sie slini ale Iwa tez sie slinila a pierwszego zeba miala jak skonczyla 9 mcy. podobno to jak wczesnie wychodza zeby jest genetyczne

lilus to trzeba bylo sie blizej mnie przeprowadzic :-D

Poczku to jak tam oglądasz nowe odcinki skajpaja??? my w piątki o 20.40 obowiązkowo oglądamy, a już ten Kacperek to jest tak cudny, że sobie czasem myślę, że takiego synka to bym mogła mieć:-D

Bo rodzinka.pl jest tvp a nie tvn i mozna za darmo na stronie tvp i na youtubie :) tak samo czas honoru. Chociaz ja ostatnio seriale odpuscilam i przerzucilam sie na dokumentalne. Do prasowania wlaczam ga :)

reklama
Do góry