reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Nie. Po wannie sie uspokoilo. Costam w plecach cmi tylko. Za to mam lekko podwyzszonq temp i czuje sie jakbymprzez tydzien na pol prqcowalq. Musze sie zdrzemnac.

A co jeszcze dajessz d takieg kurczaka? I pieczesz, smazysz czy dusisz?

reklama
jezzu to o to Wam chodziło!!! GA to Chirurdzy!!!;))) wybaczcie, dopiero skumałam;))) uwielbiam!!! ale mam zaległości, skończyłam na sezonie gdzie Izi była chora, miała operacje a potem miała problemy z pamięcią...dalej straciłam orientację;) Lil mówisz,że można w necie dojrzeć????
Lil też oglądam Lekarzy;)) i Małaszyński:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-Djak on mówi, o tym że i tak weźmie z nim ślub;)))

my po zakupach, dobrze,że do przedszkola zaszliśmy, mam nr konta do wpłaty a w przyszłym tyg. zebranie;)) a Danielowi od razu się tęskno zrobiło za przedszkolem;))

czekam na męża, pracuje niby do 16...

to Wam pokaże mojego szoguna;)
Zobacz załącznik 499240

Ostatnia edycja:
Paulina zapomnialam... pisze meila :-D

sliczny szogunek , ale ma piorka Fajne , Iwa tez takie cieniutkie wlosy miala do pierwszego obciecie

Ostatnia edycja:
A ja nic nie oglądam.. :-pno może czasem Pingwiny, albo Big Bang Theory :-p A tak, to tylko filmy na kompie z Kamilem raz w tygodniu :-p

Jest teściowa. Nie ma mnie.

Rureczko brzmi pysznie!! Mniam mniam! A co do Zuzi to też bym zrobiła przerwę z jedzonkiem jeśli jej nie służy coś - tym bardziej, że ona ma taki wrażliwy brzuszek.......Oby szybko jej wszystko przeszło!

O Poczku!!!!!! Zaczyna się!!!!!!! Zanim pojedziesz na porodówkę to chciałam o tych zimnych nogach....zmroziło mi to krew w żyłach! Ja muszę spać w wełnianych skarpetach i często owijam nogi dodatkowym kocem - jak mi zimno w stopy to nie ma szans żebym zasnęła! Jak to ludzie mają różne zwyczaje!!!! :eek::eek::eek::eek:

Wioluś coś do Ciebie miałam i nie wiem co! Padam! No co ja chciałam.....

Kocurku rety BAGNET NA BROŃ! Bądź w gotowości!

Paulinko ach żeby mi ktoś tak powiedział! Ja ciągle panna!

Lilu no kazdy ma jakos inaczej ale na te moje zimne stopy wszyscy dziwnie patrza :-D W dzien musze miec cieplo ale zasypiam latem z chlodnym recznikiem na stopach :rofl2:

Na porodowke nie jade. Przespalam pol dnia! Spytalam rureczke o kurczaka i padlam.

reklama
Poczku akcja w większości przypadków zaczyna się nocą, więc nic straconego! ;-) Ja pojechałam na porodówkę, bo koleżanka mnie namówiła. Ale najpierw co zrobiłam???? - obejrzałam serial :-p:-p:-p Wtedy był to THE EVENT. Nie zdążyłam obejrzeć ostatniego odcinka. Ukrywałam się w pokoju, bo już wszystko mnie denerwowało. Mama i M robili coś tam w drugim pokoju z Maciusiem, a ja nie chciałam już z nikim gadać! :-p

Do góry