reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Boogie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana Ty nasza!!!!!! Musi być dobrze!!!!!

Poczku
słyszałaś o polskim serialu LEKARZE? Totalnie wzorowany na GA - ale jak go oglądam to buzia mi się śmieje od ucha do ucha! Uwielbiam ten klimat :-):-):-):-)

I w ogóle buzie dla wszystkich Pań!

rureczko myslisz ze to juz zabki mecza Zuzie?
lil ja tez uwielbiam Chirurgow :tak:
Iwa zasnela, Franek kreci sie w wozku , moze zasnie , a ja mam 3 automaty pranaia do poskladania:eek:

reklama
Lil widzialam tylko zwiastuny i sie wkurzylam jak mowili, ze to w calosci autorski, polski projekt, zadne tam formaty a nawet czolowka jest zerznieta z ga. Nie lubie zzynania ;-) Jak bedzie mozna gdzies w necie za darmo zobaczyc to chetnie jede odcinek obadam.
A za niecale dwa tyg rusza nowy sezon GA. Ciekawe co tam wymysla.

Rurko a moze za wczesnie u zuzi na wprowadzanie jedzonka? Gdzies czytalam ostatnio jak spawdzic czy maluch jest gotwy ale po francusku i nie mam sily tlumaczyc :/ cos bylo o jezyku i o czyms jeszcze.

Bylysmy z mama na zakupach. Mialysm jechac do duzego sklepu we francji ale przy samochodzie znow zaczely mnie bolec plecy, w podbrzuszu cos ciaga przedmiesiacxkowo i jakies skurcze sie pojawiaja czasem. Do tego slabo, troche niedobrze. Moze cos sie rozkreca powolutku? Kcialabym :tak::-D

BOOGIE robaczku! Super, ze praca na widoku! I zeremis caly zdrowy i sie przystosowuje! I ze za paszteta sie bierzesz! Piknie! Lov ju!

Do góry