reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

MONIU a wiesz, jak ja sprzątam? :-D

Na przykład -

Jak kąpię małą, to myję łazienkę i lustra.
Jak korzystam z kibelka, to wtedy go myję :-p

Jak myję gary, to myję też szafki, lodówkę i podłogę w kuchni (no nie za każdym razem!)

Jak Ola jest w krzesełku i obrabia jabłko, to odkurzam i czasami uda mi się jeszcze umyć podłogi - to jest najgorsze ze wszystkiego :dry:

Optymalizuję teraz co się da i robię parę rzeczy na raz, czego szczerze nie cierpię, bo lubię sobie powolutku łazić i układać i sprzątać cały dzień, na przykład taką sobotę... :sorry2:

reklama
Bry,
Mam do nadrobienia 10 stron:sorry2:
także kuleżanki wybaczą, idę uspać dziecia, bo sam coś nie chce, zasiądę z kawką i nadrobię:tak:
a potem prasowanie Młodego:tak:

Lilu :)
jaki piekny dien powrotow! Ty! Wiola! Made! Cudownie! Skoro wszystkie jestescie, to ja dzis na pewno rodzic nie bede :-p
dlugo jeszcze remont? Co doszmaty ikolan, to nie wiem.. Jakos nigdy nie zdarlam ale tez nie mylam dwa dni z rzedu :) w tamtym malym mieszkaniu to spoko luz ale tutaj dwa-trzy pomieszczenia jednego dnia tomaks (ale bardziej z lenistwa niz z kolanowych historii).
a z lamp podlogowych to ja polecam z ikei tral :) bardzo stabilne i neutralne. A na sufit to zalezy. Ja, tak jak kot, nie znosze swiatla gornego, uzywam chyba tylko jak prasuje. Od poprzednich lokatorow odkupilismy halogeny w trzech miejscach ale ich kompletnie nie uzywamy. W poprzednim mieszkaniu lampy kupilismyw ikeiw15 minut- mialy byc proste, neutralne i tanie.

Trial? Idę oblukać :cool2:

Aaa TRAL :-D Znamy znamy, ale nie posiadamy, bo łamane lampy nam się za bardzo kojarzą ze starymi czasami, którye akurat nie są przez nas specjalnie doceniane :sorry2: i nie ze względów politycznych :-p

Jak Poczek dzisiaj nie rodzi, to ja nie... yyyy nie... yyy no coś pomyślę, czego nie zrobię :huh:
Na razie Ola zrobiła trzecią dziś koopę i nie mogę myśleć :eek:

Ostatnia edycja:
ech obiadek się gotuje, jeszcze tylko brokułki do zupy zapodać, kapustka dla męża się dusi, dzieci śpi od godziny, choć darła się tak,że bałam się,że jej nie uśpię...

Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hej ho;)))

nie,no na poważnie muszę telefon doładować

i też nie cierpię żyrandoli...problem w tym, że tu wszędzie są, te...żyrandole...ale jest ikea i jeśli będę miała sobie kupić mieszkanko i urządzić, to je dopiero urządzę;)))

co ja jeszcze miałam....:dry:

reklama
Kocurku mówisz, że zachęcasz :-p Powodzenia z koopą! Mam pomysł - jak pierwsza koopa w ciągu dnia to piszmy kopa, druga koopa,trzecia kooopa, czwarta koooopa. Może być czy już wymyślam?????? :-p

AAA Paulinko, Ewciu witojcie i godojcie!!!!!!

Ja niestety w każdej chwili mogę zniknąć....

Do góry