reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

monia - widocznie szkoda już im było oxytocyny na mnie :-) i sama położna zaleciła hehe :))) Ale to nic nie dało :/ Ja miałam poród rodzinny, i warunki sprzyjające seksowaniu :-p

reklama
Made ja dalej w szoku jestem...
nasz rodzinny polegał na tym że mąż stał obok.... ale dwa łóżka w sali porodowej były...
aaaaaaaaa gdzieś Ty rodziła Victorię?? Nie u nas prawda...

POCZKU ja przez ciebie łosiwieję............................................:dry::-p

MONIA czy już wypiłaś Celebryckom? :unsure: Usypiałam Olę, a potem kotlety biłam z indyka i smażyłam...

Yyyyyyyyy
przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A w kwestii seksu i wywolywania, to najnowsze badania wskazuja, ze jedno na drugie nie ma wplywu :/

BRY!!!!!!!! Co tu się wyrabia????

Chodzi się?????? Kocurku gratuluję!!!!!!!

Rodzi się????? Poczku czekamy!!!!!!!!!!

Wraca się???? Wioluś w końcu!!!!!!! Made gdzieś Ty była?????

Remontuje i sprząta się!!!!! - będzie mnie teraz niewiele chyba, bo siedzę dużo na nowym mieszkaniu a tam nie ma komputera, nie ma internetu. Jest bałagan! I nadgarstki mi już osiwiały od skrobania resztek farby. I w ogóle padam wieczorem na pysk. Nawącham się świeżej farby i nie jestem do końca sobą...Najgorzej, że dzieci też, bo nie mam jak się przeprowadzać bez dzieci - wiszą mi ciągle na karku i dlatego czasami mam wrażenie, że eksploduję, a weny na pisanie kompletnie brak. BUZIACZKI moje kochane!

Aha mam wielki kłopot z kupieniem lampy do dużego pokoju - nic mi się nie podoba. Co się teraz wiesza na salonach?? Doradzicie mi??? Musi być na żarówkę energooszczędną i żeby dawało dużo światła na cały pokój....Ciężki orzech do zgryzienia....:baffled:

Aha Poczku! Jechałam dwa dni ze szmatą na kolanach....mam sińce wokół kolan i bolą okrutnie od twardej podłogi...jak Ty to wytrzymujesz??? Masz jakieś nakolanniki specjalne????

Kocurku końca nie widać!!!!!!!! A internet najszybciej od października!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry:

Poczku doczytałam co ja napisałam....jaka szmata na kolanach??? W każdym razie Ty wiesz o co mi chodzi tak???? Chyba na kolanach ze szmatą się mówi????

reklama
Poczek ale sex to jakby inszy masaż szyjki jest:-D:-D taki przyjemniejszy:))

Kocie jakies resztki jeszcze mam:-) możem się napić:))

Liluś jak Ty ogarniasz i dzieci i remont i przeprowadzkę:szok::szok::szok: a nie da się kogoś wynająć do dzieciaków na kilka godzin??

Do góry