reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Moniu nikt nie chce moich dzieci! Nie mam gdzie ich sprzedać - więc to wszystko to czyste szaleństwo!!! Siedzimy tam wszyscy z moją mamą i sprzątamy - dzieci dostały jeden pokój - wrzuciłam zabawki i niszczą mi już podłogi - bo stukają, pukają czym się da....masakra...

Kocurku
dziękuję - lampa super - bardzo takie lubię - ale co na sufit?????????? Coś bym musiała powiesić...

LILUś aaa na sufit to nie wiem, może jakieś małe halogenki skierowane na boczne ściany? Ja nie cierpię światła idącego z góry na dół w domu :///

Albo albo.... ja bym dała coś takiego, tylko gdzie to jest..........

Ostatnia edycja:
Kocurku mi się halogenki podobają - ale właśnie one ciągną dużo prądu i muszę wybrać coś na zwykły gwint - więc mam pole ograniczone. Ale jak coś zobaczysz to będę wdzięczna!

Liluś dobrze ze masz mame jeszcze bo powiem ci szczerze że przeraziła mnie wizja zdrapywania farby w asyście dzieci....

Ja się nei znam na oświetleniu... u nas będą halogeniki małe ale to małż zrobi półki i zabudowy ścienne i zajmie się kompozycją całości:) więc ja będe co najwyżej wybrzydzać na kształt zabudowy i kąt padania światła:)

Kurczę, tylko że to kwestia gustu, a on jest bardzo indywidualną kwestią :-p.... hmmm no ja lubię wszystko, co ma kształt sześcianu :sorry2: i widziałam taki żyrandol złożony z podwójnego szeregu kostek w przystępnej cenie, ale nie mogę go znaleźć teraz... ajj... tylko on był chyba na ledy, ale ledy mało ciągną...

Moniu no ale dzieci to latają i tak samopas, bo mama w tym czasie myje okna...wczoraj Martynka mi wlazła prawie do miski z mokrą szmatą....A jeszcze do co lamp - co zrobić z tym zwisem na środku pokoju???? Już samo słowo ŻYRANDOL przyprawia mnie o dreszcze....

Kocurku będę szukać...dziękuję za pomoc! A tę lampę z IKEI to chyba zamówię jeszcze, bo już złożyłam zamówienie do IKEI i ciągle patrzę co by tu jeszcze...

Powoli chyba będę musiała uciekać niestety...BUZIAKI!

Lil my co sobote usiłujemy sprzątać z dzieckiem sztuk jedna na stanie... I ona też włazi wszędzie!! i kończy się zwykle sprzataniem na zmianę... jedno sprząta a drugie łazi z dzieckiem za tym sprzątającym bo Młoda życzy sobie wszystko widzieć:-)
Więc tym bardziej przeraża mnie wizja tego co się u ciebie dzieje...

A czemu nie lubisz żyrandoli?

reklama
Do góry