reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Moniu ja wiem, że jest coś innego niż żyrandol odkąd u moich znajomych po remoncie przez parę lat wisiał zwykły drut z żarówką :baffled: Chcąc tego uniknąć zaczęłam grzebać po allegro - a tam to różniaste cuda można znaleźć!

Lilu ładna lampa,ale trochę nie w moim guście, ale ja mam jakiś dziwny gust;))) a na allegro cuda można znaleźć;)))

aaa Made zdrówka dla Was, my też na chorobowym..

pytanie zasadnicze- idę w piątek do fryzjera, ktoś ma pomysł co bym mogła z moimi włosami zrobić konkretnie???idę na farbowanie i cięcie;))

Oooooooooooo to tak jak u nas przez ostatni rok i chyba następny, tylko u nas tych drutów jest.... hmmm CZYDZIEŚCI ????? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: To nie JA chciałam tyle punktów świetlnych!!

POprawiam, to była KOOOPA :-D

PAULINA to teraz mnie zainteresowałaś, a jakie Ci się podobają?? Potrzebuję inspiracji, chociaż pewnie skończy się na zwykłych halogenach lub ledach wbudowanych w sufit :-p

Ja na fryzurach się nie znam za bardzo, a swoją muszę tylko bardzo mocno cieniować ze względu na ogromną ilość cieniutkich, plączących się włosów :dry:

Ostatnia edycja:
Haha Kocurku tyle masz zwisów w mieszkaniu!!!!!!!!!!! Hahaha! Trzymam kciuki, by zwisy w końcu powstały!!!!!! To mówisz, że trzecia kooopa....:-p

Paulinko
pisz jaki masz gust! A co do włosów to pojęcia nie mam - bym może musiała zobaczyć jakie masz teraz...i co byś mniej więcej chciała???

Kout ja to muszę na spokojnie Ci pokazać co mi się podoba;))) teraz muszę zmykać bo mała się budzi, właśnie skończyłam gotować i lecę dalej;))

do zobaczenia wszystkim!!!

choliwka Lil to muszę sobie fotkę strzelić;))) później pokażę co mam, bym chciała krócej i coś jaśniejszego i cieplejszego na głowie- rudy kusi ale strasznie trzeba o nie dbać, co chwilę farbować i w ogóle;)), lecę!!!

Kocie, gdybym wiedziała, to bym nie użyła stwierdzenia "czy oszalał", a innego:sorry2:
a siedzenie w aucie, to też jakieś wyjście, żeby Maluch był grzeczny:-)
Gratuluję kroczków!!! a zęby to i u nas też w nocy dają we znaki...

Poczku, może się pomylili z tymi wodami:tak: ale nawet jeśli nie, to przecież z Zosia jest wsio oki, także nie ma się czym niepokoić:tak: gdyby była połowa ciąży, to tak, ale teraz... spokojnie:-)

Wiolu, witaj:-)

Karla,
rozgość się:-)

Just, komplement od tego Pana J.:sorry2:

Made, witaj! Zdrówka Wam życzę:tak: a ten sex na porodówce:-D dobre:-D:-D

Poczku
, u mnie wszystko było w środę pozamykane i doktor stwierdził, że spokojnie do niedzieli dotrwam do tej cesarki:tak: Fakt dotrwałam, ale wszystko już wisiało na włosku i lekarz stwierdził, że gdyby nie ustalona cesarka, to raczej bym tego pierwszego trafiła też do szpitala;-) a z blami takimi porządnymi, to chodziłam 2 tyg:baffled:

Lili, w takim razie dużo siły i spokoju życzę, żebyś mogła w miarę możliwości szybko bez stresów się ogarnąć:tak:

Paulina, tak konkretnie, to zafarbować i ściąć:-D nie, no odbija mi:sorry2: zależy kto co lubi;-)

Mikołaj w dalszym ciągu nie śpi:baffled: 4 próby uspania na rękach nic nie dały, do tego Jego 3 kolejne w łóżeczku:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry