reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę kawy koniecznie!!!!!!!!!!!!

ten projekt co teraz dostałam to duży taki i zagramianiczny... na 7 krajów.... i jednemu z zadań my przewodniczymy i je koordynujemy... My czyli JA:szok::szok::szok: właśnie się doczytuje kolejnych szczegółów:szok::szok:

reklama
Dzisiejsza zgadywanke wygrqla Paula :) zasnelam liczac.
w nocy za to jak wrocilam z toalety zlapaly mnie pierwszy raz troszke bolesniejsze skurcze :-D
robi sie ciekawie :-D Jak oni tu panikuja :-D

Obiecuje, ze jak bedzie sie dzialo cos bardziejszego od razu dam znac rurce na WA

WIOLU. Jak to lil na nieregularnych? Myslalam, ze jak nieregularne to olac gada...

Monia! Tell me more!
to skad wiedzialas, zeby jechac? Mi wczoraj nie przechodzily ani w wannie, ani na lezaco, ani na chodzaco. Byly kij wie jak dlugo, bo zasnelam ale te dwie godzin na bank. Tylko to nic nie bolalo, taka sie tylko skala na brzuchu robila i niewygodnie sie z tym obracac :)

poczku - nocka TRAGEDIA!!! Maniek chory, wył całą noc, całe szczęście, że Borysek ma twardy sen :))
Panna V już kombinuje jakby tu się ciężaru pozbyć, i z dwóch zeszytów zrobić jeden, bo przecież ta sama pani ich uczy geografii i wos'u:eek: W piątek jadę na zebranie, niespodzianki na pewno będą :-) Aha! Jest zastępcą przewodniczącego klasy i oczywiście już ma milion pomysłów jak uleczyć system hehe :))))
Kochana, ciągle o Was myślę, i trzymam mocno za lekki i bezproblemowy poród :*

reklama
Telefon wiecznie naladowany mam. Ipada tez :)

Made! Daj mi tu V! Ja w liceum przewodniczylam parlamentowi uczniowskiemu i tez uleczalam system, chociaz nie... Ja bardziej szukalam sposobow na umilenie zycia w szkolei zupelnie przypadkiem zorganizwalam nieegalna palarnie :/ to moze mi jej lepiej nie dawaj.

A Maniek zaziebiony czy cus? Zlopkowanie tak na nieo zadzialalo? Sciskam Cie mocno made! Bardzo tu za Toba tesknie!

MONIA!

Do góry