reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

KARLA no my już mamy w większości chyba nawet już po dwa, dobrze liczę? :-p A jest też jedna co ma trzy :-D Ale to nie znaczy, że nie będą mieć więcej! ;-)

Ceść Rurecka, co tam? :)))

Ostatnia edycja:
reklama
kocurku a u nas po malu, ja wiecznie chora jestem(musze sobie badania kontrolne zrobic), Iwa chodzi do przedszkola i zadowolona jest strasznie, Franio ostatnie 2 dni tak marudzi ze czasy z mala Iwka mi sie przypominaja...a co u was?

Paulinko a jak Danielowi sie podoba?jak u was? zaklimatyzowaliscie sie juz w nowym miescie?

rureczko jak milo cie widziec:-)

wlasnie weszlam na nk i zobaczylam mala Palemke - slicznosci male:tak:

WIOLU u nas chyba generalnie coraz lepiej, ale trochę powoli te lepsze czasy nadchodzą... niestety zęby bardzo dają się we znaki, nocami też :/ A od dziś mamy katar.
No nie dziwię się, że Iwa zadowolona, ona jest strasznie bohaterska z oczu, a co z oczu, to z serca hehe
Rany, zupełnie zapomniałam - w sobotę były pierwsze samodzielne kroczki :)))))))) i w dodatku mamy je nagrane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jajakas jestem ten eges... Przeczytalam, po drodze wiedzialam co komu chce napisac, odpalam okienko do pisania i pustka w glowie.

Wiolu!!!! Jak milo Cie widziec!! Specjalnie na Ciebie czekalam. Pojawilas sie i od razumam ciut mocniejsze skurcze :-D
Milo slyszec, ze dzieci zdrowe! A ty moze oslabiona jestes ze zmeczenia i stad jakies infekcje lapiesz? Moze jakas lekka anemia albo po prostu brak snu wystarczajacego cZy cos. Tyle przeszlas z Franusiem, ze organizm Twoj musi sobie te nerwy odreagowac. Bedzie zaraz wszystko dobrze! Tak milo Cie widziec usmiechneta! MuuuuA!

Karla
staraczka jedna. Ja sie mam zamiar niedlugo rozpakowax, jest jeszcze zizi w kolejce do rozpakowania ale cos ostatnio dawno jej nie bylo. Duzo staraczek pewnie jest na staraczkach 2013 czy tego typu watkach.

Brawo dla Oli! :-D:-D:-D:-D Zobaczymy filmik?

Czesc rurka :)
czesc paula :)

WLASNIE!
Gdzie lil?!

Do góry