reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wczoraj to tak chlusnęło, że się przestraszyłam, dzisiaj już mniej...
kupiłam właśnie
getry,legginsy długość 3/4,3-6miesięcy!! (2552276900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam właśnie
getry,legginsy długość 3/4,3-6miesięcy!! (2552276900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie mogę w domu edytować więc piszę jednego pod drugim.
RURKA śliczne te legginsy!!!! I wcale niedrogie)
Biedny Zuzinek( Może za dużo zjadła.... a ogólnei jak się zachowuje? bo jak normalnie to nie ma się czym przejmować
RURKA śliczne te legginsy!!!! I wcale niedrogie)
Biedny Zuzinek( Może za dużo zjadła.... a ogólnei jak się zachowuje? bo jak normalnie to nie ma się czym przejmować
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Rureczko, leginsy fajniutkie
z tymi wymiotami, to Monia ma rację..
choć ja pamiętam, że jak Mikoś był malutki, to też często gęsto z Niego "chlustało" nawet mimo odbicia potrafiło Mu się cofnąć... bzaczęło się to zmieniać, gdy zaczął jeść już więcej stałych posiłków a mniej mleka...
ale tak sobie myślę, nawet (odpukać) gdyby czymś się zaraziła, to nie za szybko by to "wyszło"
z tymi wymiotami, to Monia ma rację..
choć ja pamiętam, że jak Mikoś był malutki, to też często gęsto z Niego "chlustało" nawet mimo odbicia potrafiło Mu się cofnąć... bzaczęło się to zmieniać, gdy zaczął jeść już więcej stałych posiłków a mniej mleka...
ale tak sobie myślę, nawet (odpukać) gdyby czymś się zaraziła, to nie za szybko by to "wyszło"
emyly
Fanka BB :)
Cześć dziewczęta dosiadam się z kawką i hamburgerem, Zakupowo tu od rana :-)
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry ))
MONIU bardzo Ci dziękuję za wczorajszy opis... :*** Wspaniale się go czytało :-):-)
EWCIU Ola z brzoskwinką uciapaną zostanie wrzucona na ofce
RURECKA i jak Mini teraz..?
MONIU bardzo Ci dziękuję za wczorajszy opis... :*** Wspaniale się go czytało :-):-)
EWCIU Ola z brzoskwinką uciapaną zostanie wrzucona na ofce
RURECKA i jak Mini teraz..?
Czarny Kocur
LILU czy Wy nadal usypiacie na piłce
reklama
Czarny Kocur
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA POCZKA )))))))))))))))))
CIEPŁA! RADOŚCI! UŚMIECHÓW! MIŁOŚCI! I DUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA I SIŁ DLA CAŁEJ RODZINY!!!
:* : :* :* :* :* :*
CIEPŁA! RADOŚCI! UŚMIECHÓW! MIŁOŚCI! I DUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA I SIŁ DLA CAŁEJ RODZINY!!!
:* : :* :* :* :* :*