reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Nie mogę w domu edytować więc piszę jednego pod drugim.

RURKA śliczne te legginsy!!!! I wcale niedrogie:))
Biedny Zuzinek:(( Może za dużo zjadła.... a ogólnei jak się zachowuje? bo jak normalnie to nie ma się czym przejmować:)

Rureczko, leginsy fajniutkie:tak:
z tymi wymiotami, to Monia ma rację..
choć ja pamiętam, że jak Mikoś był malutki, to też często gęsto z Niego "chlustało" nawet mimo odbicia potrafiło Mu się cofnąć... bzaczęło się to zmieniać, gdy zaczął jeść już więcej stałych posiłków a mniej mleka...
ale tak sobie myślę, nawet (odpukać) gdyby czymś się zaraziła, to nie za szybko by to "wyszło":confused:

Witam!!!!! Jesień mnie dopadła i pisać się nie chce, ale opis Moni na wagę złota! REWELACJA! Dziekuję! :* A co do usypiania to z tym dawaniem rady różnie jest - ale jak nie ma innej opcji to co robić :zawstydzona/y:

reklama
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA POCZKA :)))))))))))))))))) :) :) :) :)

CIEPŁA! RADOŚCI! UŚMIECHÓW! MIŁOŚCI! I DUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA I SIŁ DLA CAŁEJ RODZINY!!!

:* : :* :* :* :* :*

:-D:-D:-D

images

Do góry