reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Przyznaję szczerze i sumiennie że próbowałam was doczytać aleście tyle naprodukowały że nei dałam rady... Zresztą NIC nie spałam w dzień i oczy mi się zamykają:(((

Dla zainteresowanych opisuję dzień:)
Idealny:))
Było zimno i padało cały dzień i na wsi wszędzie mokro i błoto. Czyli pięknie:) Odpadły gupie pomysły w stylu - a może jak mamy wolne to umyjemy samochód itp...
Przebraliśmy się w stare ciuchy (bo to taka porządna wieś jest, wszystkie zabudowania gospodarskie ma - moi rodzice kiedyś tam nawet krowy i owce mieli:) i nawet gumofilce znalazłam i włożyłam:)) Poszliśmy ukopać sobie ziemniaków do domu, po kostki w błocie, potem marchewka, buraki itp. A potem gril i ognisko - w deszczu (no mrzawka to to była) i hamburgery i pieczone ziemniaki:)) I tak sobei siedzieliśmy przy tym ognisku brudni i mokrzy i normalnie cieszyliśmy się jak dzieci:)) Łaziliśmy po łąkach i polach... i gadaliśmy strasznie dużo...
Pikantne szczegóły pominę - było idealnie i już zapomniałam że można TO robić tyle czasu:)))
Akumulatory naładowane:))

LIL mi też się dziecko popsuło i też się chyba na UFolka zapotruje ze spaniem.... Do 21 dziś walczyłam i tak jest od kilku dni... A tak wogóle to chciałam napisać że przeraził mnie opis waszego usypiania się... PODZIWIAM szczerze że dajesz radę!!!

KOTEK na Oleńkę się nie załapałam a wiem że zdjęcie było więc poproszę na ofce - no chyba że już jest:)) I doczytałam że beksa dziś była - cały dzień tak czy tylko rano bom nie doszła za daleko w tym czytaniu:(

RURKA dobrze że nie Zuu nie ma alergii i z brzuszkiem wsio ok:)

MADE kupiłąś skarpetki??

Nie wiem co jeszcze i komu chciałam...

Miłej nocki i wyspanej:))

reklama
Ha Kocurku! No właśnie! Coś nas łączy!!!!! I ciekawam jak zrozumiałaś ten aforyzm. Ja go tylko wstawiałam, bo dużo się ostatnio o głupocie na forum mówi. A mi się wydaje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle....

Made
ja znalazłam faceta, który mi powiedział, że wypisze mi fakturę dokładnie tak jak chcę - tylko wtedy zapłacę drożej, bo 23% VAT - a Ty jakie masz obejścia?

Czyli facet chce Cię nabić w butelkę:sorry:
ale zaraz, Ty tylko kcesz fakturę czy z wstawieniem? Bom zapomniała:zawstydzona/y: jeśli coś z wstawieniem, to tak, nabija Cię w butelkę:zawstydzona/y:

hehe :-D KUOTEK.....ale mnie kusisz :-p jak ten wonsz tom Ewe :-)

wcale to nie jest powiedziane, ze to była Ewa:-p

moze dawno parówy w pipie nie miały?:szok:

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ajas chyba poszło! :-) A ja przez przypadek Ewci zaproszenie wysłałam, bo myślałam, że to Ty, a grzebałam w znajomych Rureczki :-p:-p:-p Także Ewciu już mi nie uciekniesz i to zaproszenie to ode mnie! :-)

DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY!

a zaraz zerknę na tę społeczność i porzucam okiem:tak:

Monia,
super, że suuper :)):tak:

dziewczyny, ale o kim znowu mowa? kto znów nie odpuszcza, bom nie w temacie:zawstydzona/y::sorry:

i nie pamiętać co dalej

aaa Made, Kochana, ja fb założyłam dla kolerzankuf, ale póki co mnie nie wkręcił i mało co wchodzę:-p a obsłuzyć siem nim nie potrafiem:zawstydzona/y:

Resztę Babeczek witam :))

Lili, M.O. to Ty:-p

a kto to jest R.K, J.L. i A.B:-p
zapewne kulerzanki z bb, ale które:sorry::-p

Nie, no... monologów, to ja prowadzić nie będę... idem sobie

Ostatnia edycja:
Dobry:))
Dziś pobudka 6.03....
już nawet zdążyłam kupić dresiki i to 2 szt:)) I mam celebrycką:)
A Kuleżanek ni ma......

I ja podpisuję listę :))

Monia, hej ;-)
u nas pobudka o 5:30:eek: ale o 6:30 dziecie kimnęło się jeszcze na ponad godzinę:-p
okk, zapomniałam Ci wrzucić link z dresikami i leginsami:zawstydzona/y:
ale jak juz kupiłaś, to za późno:zawstydzona/y:

EWCIK wrzucaj wrzucaj:)
bo tego przecież trochę potrzeba, a ja WCALE nie mam ubrań na jesień takich cieplejszych. Koleżakna ma mi dać ale to we wrześniu najwcześniej więc powoli kompletuję:)

reklama
Do góry