reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

A mnie ostatnio Marcia w ciula robi ze spaniem. Wieczorem walczę do 21 z jej odłożeniem, a rano wstaje po 5 :eek::eek: Kocurku uczymy się od Was...:eek::eek::eek:

Która godzina? Coś mię się nie zgadza....

reklama
Jutro wolne, więc mam wreszcie chwilkę, żeby do Was dołączyć w formie pisanej...
Czekam, aż Made dołączy do FB..:happy:
Może sama też poczytam ten Poradnik FB, bo ja jednak mało o tym ustrojstwie wiem, o wiele za mało... Na przykład nie rozumiem za nic, jak to jest, że Rureczkę zaprosiłam, ona przyjęła zaproszenie, a ni mam jej w znajomych :eek:
Niech mnie ktoś światły uświadomi...

Ajas i co teraz??? Jak siem to robi????

Kocurku pójdę się przespać z tym problemem.....

Uciekam kochane - Ajas może jakoś Cię znajdę????

Ajas chyba poszło! :-) A ja przez przypadek Ewci zaproszenie wysłałam, bo myślałam, że to Ty, a grzebałam w znajomych Rureczki :-p:-p:-p Także Ewciu już mi nie uciekniesz i to zaproszenie to ode mnie! :-)

DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY!

reklama
Do góry