reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

A mnie ostatnio Marcia w ciula robi ze spaniem. Wieczorem walczę do 21 z jej odłożeniem, a rano wstaje po 5 :eek::eek: Kocurku uczymy się od Was...:eek::eek::eek:

Która godzina? Coś mię się nie zgadza....

reklama
Jutro wolne, więc mam wreszcie chwilkę, żeby do Was dołączyć w formie pisanej...
Czekam, aż Made dołączy do FB..:happy:
Może sama też poczytam ten Poradnik FB, bo ja jednak mało o tym ustrojstwie wiem, o wiele za mało... Na przykład nie rozumiem za nic, jak to jest, że Rureczkę zaprosiłam, ona przyjęła zaproszenie, a ni mam jej w znajomych :eek:
Niech mnie ktoś światły uświadomi...

Ajas i co teraz??? Jak siem to robi????

Kocurku pójdę się przespać z tym problemem.....

Uciekam kochane - Ajas może jakoś Cię znajdę????

Ajas chyba poszło! :-) A ja przez przypadek Ewci zaproszenie wysłałam, bo myślałam, że to Ty, a grzebałam w znajomych Rureczki :-p:-p:-p Także Ewciu już mi nie uciekniesz i to zaproszenie to ode mnie! :-)

DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY!

reklama
Do góry