reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

LILUŚ wiem bo ja też nie potrafię Wiki nauczyć żeby sama zasypiała... tez nie umiem zostawić niech się wyryczy:( Tyle że u nas to przy cycu generalnie zasypia... ostatnio jej się coś odwidziało i łazi po całym łóżku i ucieka z pokoju...

I ja nie wiem jak to działa... Jak jest z nianią to jak wstanie o 6 to po 8 idzie spać a potem po 13.. a jak ze mną to łazi i łazi i gada i gada i dopiero przed chwilą uśpiłam... a wstała o 6...

I zaliczyłyśmy niedawno pierwszą krew.... nosiła grzebyk mały i tak upadła że sobie dziąsełko rozcieła:(( Bidne moje małe... a wredna matka korzstając z krzyku i płaczu wzięła do cyca i podstęnie uśpiła...

Czas na kawę!

reklama
Monia, o tak!!! Kawa się przyda:-)
Biedna Wikusia...

Lili, a ja Cię podziwiam za to usypianie:sorry2:

Miki w łóżeczku, może zaśnie... idę wstawić wodę:-)

Kawa:)
I ciastko dla Koutka:)

Załączniki

• kotek.jpg
    kotek.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 15
  • kawa_z_ciastkiem_0.jpg
    kawa_z_ciastkiem_0.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 17
Kuotku, a coś dziś taka zalatana, rze nie masz czasu?
pozgrywałam zdjencia z aparatu, zaraz wrzucem zdjecie z brzoskwinkom, ale nie jest tak pikne jak Oleńki:zawstydzona/y: bo, było robione prawie na początku jak mały się dobrał do brzoskwinki

Made hahahahahhahaha:-D:-D:-D:-D

Doszłam do wniosku, że niektórzy mają na prawdę zwichrowane mózgi:eek: a raczej ich brak...
Pomijam wiek, ale żeby mieć dziecko i zachowywać się jak jakiś psychol:eek: idealny przykład dla dziecka...

Znalazłam Poczka :))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Moje Kochane Kuleżanki :-D

Wczoraj mnie Szanowny zaciągnął pod kołderkę na seansik :-p FILMOWY!
Oglądaliśmy "Duchy Goi" :)) Amerykański knot hehe :-D Oczywiście żartuję, wrodzona złośliwość przeze mnie teraz przemawia :))) FAJNY!

moniu - po prostu się zachłysnęłam tą Twoją wsią :zawstydzona/y: Cudownie spędzony dzień! made to lubi takie klimaty......gumioki i kilogramy ziemi pod paznokciami.......zabierz mnie tam:sorry2:

ewciu - znowu ten sam psychol???

Ajas! Gdzie jesteś? Miałaś se z nami pobytować trochę :-)

reklama
Made, tak...
poczytałam to, jak niektórym brakuje 5 klepki, a raczej wszystkich:eek:

a Ajas siedzi w krzakach:-p

aaa Made, i jeszcze jedno do Twego wczorajszego posta, wcale nie było powiedziane, że to było jabłko:-D:-p

a ja jestem wściekła:wściekła/y: wlamali mi się do samochodu...:wściekła/y:

Do góry