reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Nie ma UFOlków :no: Som piękne marynistyczne wzory dla dużych!
Z tego co Bogusia mówiła to w cenie bardzo atrakcyjnej, choć dokładnie nie wiedziała ile, bo jak tylko zobaczyła kotwicę, to jom cena już nie interesowała :-) ale w granicach 50,00 zł. ;) W Lidlu 140x200 plus poszewka na poduszkę 70x80

Powiadasz...?
LIDL kilometr stąd... no tak, ale portfel pusty hahahaha a Szanowny kartę wziął mi zabrał zresztą :-p Na szczęście mam brzoskwinki :eek:

Pić mi się chce... co pijemy?

hahahhaaaaa :-) ja kartę mam, ale co z tego jak pójść nie mogę :eek: Zdana jestem na łaskę Szanownego, a kurde......znając go, to będzie kciał seksu w zamian :zawstydzona/y:

yyy.....kafę? :oo2:

Maaatko.... łon Ciem wykończy....:eek::eek::eek::eek::eek::eek: Mogę z litości Ci pożyczyć swego....:-p

Mój zawsze mówi, że czeka na mojom inicjatywę.... nu trochu już sobie tak czeka....:zawstydzona/y: biedaczek, ale nie narzeka za mocno....:-p

Ostatnia edycja:
hahahahahahahahahaaaaahahahaaa :-) a jesteś gotowa?
Wczoraj pierwsze co, to mi się zapytał czy już mnie gardło nie boli :-D jeju, jeju.....testosteron mu wali jak nic :eek:

Mój też tak czekał......ale już mu to czekanie ciąży :-D:-D:-D:-D:-D po kolana!

Ostatnia edycja:
reklama
Made wszystko w porzadeczku ;-) Rafcio rośnie jak na drożdżach chodzi już ząbków coraz więcej ;-) . A mamusia nie ma nikogo i nie szukaa ;-)

Do góry