reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
młodamamusiu - i słusznie! Pośpiech w tych sprawach jak sama dobrze wiesz NIEWSKAZANY! :cool: Bardzom rada Cię widzieć w zdrowiu i szczęściu i proszę o zdjęcie Rafałka, bo już nie pamiętam jak dziecię wygląda :-p

Ale tam możesz sobie wszelkie złe wpływy zablokować... i siebie dla innych też możesz sobie zablokować.... MÓWIEM CI :eek:

Albo możesz sobie manifestować co Ci siem żywnie podoba! :-p
Możesz też pisać bardzo spójne i logiczne prawdy życiowe :-D
Możesz się UZEWNĘTRZNIAĆ dla swoich znajomych.... :-)
Możesz sobie zrobić banner, który będzie sympatyzował w nazwie z naszym wątkiem! :tak:

Ostatnia edycja:
Ło matko! To ja mam do manifestowania tyle, ze nie miałabym czasu na bb :-)))

yyy.....spójnie? logicznie....? Nooooo doooooobra :-D pomyślę

Ostatnia edycja:
KUOTEK - ja naprawdę jestem technologiczna dupa, nie orientuję się w takich sprawach.....właściwie to nie lubię komputera :eek: Jedyne co mnie z nim łączy, to WY! Dla mnie wstawienie zdjęcia to problem:zawstydzona/y: więc jak ja miałabym się odnaleźć w takiej społeczności międzynarodowej....? Ogrom zjawiska jakim jest FB mnie przeraża......

reklama
Do góry