reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Lilu - jedna, to właśnie ta z 23% vatem,
a druga to dwie faktury; pierwsza dotycząca wyłącznie zakupu okien, a druga dla picu za usługi związane z wymianą stolarki okiennej. I ta możliwość daje większe oszczędności. Szanowny to przeliczył na podstawie naszego kosztorysu, gdzie wycena ostateczna to: 2 700,00 zł. W pierwszej wersji doliczamy 500,00 zł. a w drugiej 300,00 zł. Jesteśmy więc 200,00 zł do przodu ;)

reklama
Skrzynke siem przepełła.... ???????? Kak to tak :eek::eek::eek: Przecie kocur nie PeWuje :-p:-p:-p

Ale ja nie wiem, jak się usuwa skrzynkę......... zaraz zaraz....

Ostatnia edycja:
Made no ja czekam na wycenę tych rolet i nie wiem czemu gościu tak się ociąga....Ale chyba wezmę ten VAT 23%....Bo ten drugi sposób skomplikowany - ale muszę go przemyśleć...

Lecę!

Kocurku to na pewno ta parówa Ci zapchała, co Ci w gardle stanęła! :-p:-p:-p

Lecę!

Właściwie to wychodzi 621,00 zł. ;)) ale w każdym razie chodzi o to, że różnica między jedną, a drugą możliwością jest znaczna :))) Nie wiem na którą my się zdecydujemy, ale na pewno na taką, która będzie bardziej przejrzysta dla banku!

Wy tak nie dumajcie o tej goopocie, bo jeszcze goopi zacznie analizować i dopiero się narobi :-)

reklama
Ja tak, ale Szanowny już nie :eek:
Boogi mi wysłała ememesa, a w nim cudna marynistyczna pościel:zawstydzona/y: Teraz przekonuję Szanownego by się po nią udał.....:cool:

Do góry