reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Made z PKO nie załatwiłam jeszcze - czekam na zrobienie rolet - zła jestem, bo firma wciąż mi wyceny nie zrobiła - a pomiar był w zeszły czwartek. Wiedziałabym, że tak będzie to bym u innej firmy spróbowała...Jak tylko będzie faktura to lecę i załatwiam - i jak wpłynie kasa to wtedy dopiero będę kupować meble - więc pewnie będzie to pod koniec września dopiero....:cool::cool:

Kocurku - o tej głupocie to bardzo mądry aforyzm....Krótko mówiąc niedobrze tak patrzeć wstecz....grzebać w przeszłości....podglądać podwórka, na którym już się nie bawimy i żywić się złością do dzieci z byłego przedszkola...Po co? Ja już całkiem odpuszczam i życzę tego każdemu - bo naprawdę szkoda czasu na złość. Jest tyle pożytecznych rzeczy, którymi można się zająć...Co było a nie jest nie pisze się w rejestr...

Lilu - a jak Wam powiedzieli w banku? Ile się czeka na pieniądze?
My się dowiadywaliśmy w tych firmach okiennych i powiem Ci, ze jestem zdumiona, bo jak tylko poruszaliśmy sprawę FV to momentalnie występował problem......miałaś rację! Ale można to obejść dwoma sposobami ;))

A widzisz LILI, a ja to zupełnie opacznie już interpretowałam, oczywiście po kociemu :-p

MADE ja już dawno się nosiłam z zamiarem pozbycia się przyjaciół, bo mi to zbędne :-p:-p Ale spójrz na awatarka :-) I na LILI awatarka :-D

KUOTKU - szczerze, to nie jestem związana emocjonalnie z żadną listą :)) Ja się nawet nie umiem po forum poruszać, a co dopiero korzystać z tych wszystkich udogodnień jakie nam daje :)) Cała ta moja pisanina jest najzwyklejszym żartem i przekomarzaniem się z KUOTEM :-p
Tak jak kiedyś napisałam......znajomych i przyjaciół nie trzeba mieć spisanych by BYLI ;)))) I nawet jak mnie usuną to czuję, ze i tak mnie KOCHAJĄ!!! :-D

Ha Kocurku! No właśnie! Coś nas łączy!!!!! I ciekawam jak zrozumiałaś ten aforyzm. Ja go tylko wstawiałam, bo dużo się ostatnio o głupocie na forum mówi. A mi się wydaje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle....

Made
ja znalazłam faceta, który mi powiedział, że wypisze mi fakturę dokładnie tak jak chcę - tylko wtedy zapłacę drożej, bo 23% VAT - a Ty jakie masz obejścia?

LILU bo ja sobie już analizowałam, że ta głupota to tak "rwie do przodu", czyli zwraca na siebie uwagę cały czas z wewnętrznej swej potrzeby, a potem jak coś przez te swoje zapędy straci, to ciągle się za tym ogląda z poczuciem żalu... Źle kombinowałam, wiem...:eek: Goopota nie jest aż tak emocjonalnie wyrafinowana....:eek: A ja mam talent do pokręconych NADinterpretacji...

reklama
Kocurku Ty nie przyjaciół usuwaj tylko sobie skrzynkę odbiorczą wyczyść, bo nie mogę do Ciebie PW przepchnąć! :-p:-p

A w ogóle to zbieram się na plac zabaw, bo skromne lato do nas zawitało...

Tyś wyrafinowana poetka Kocurku! Zadumałam siem!

Do góry