reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Made z PKO nie załatwiłam jeszcze - czekam na zrobienie rolet - zła jestem, bo firma wciąż mi wyceny nie zrobiła - a pomiar był w zeszły czwartek. Wiedziałabym, że tak będzie to bym u innej firmy spróbowała...Jak tylko będzie faktura to lecę i załatwiam - i jak wpłynie kasa to wtedy dopiero będę kupować meble - więc pewnie będzie to pod koniec września dopiero....:cool::cool:

Kocurku - o tej głupocie to bardzo mądry aforyzm....Krótko mówiąc niedobrze tak patrzeć wstecz....grzebać w przeszłości....podglądać podwórka, na którym już się nie bawimy i żywić się złością do dzieci z byłego przedszkola...Po co? Ja już całkiem odpuszczam i życzę tego każdemu - bo naprawdę szkoda czasu na złość. Jest tyle pożytecznych rzeczy, którymi można się zająć...Co było a nie jest nie pisze się w rejestr...

Lilu - a jak Wam powiedzieli w banku? Ile się czeka na pieniądze?
My się dowiadywaliśmy w tych firmach okiennych i powiem Ci, ze jestem zdumiona, bo jak tylko poruszaliśmy sprawę FV to momentalnie występował problem......miałaś rację! Ale można to obejść dwoma sposobami ;))

A widzisz LILI, a ja to zupełnie opacznie już interpretowałam, oczywiście po kociemu :-p

MADE ja już dawno się nosiłam z zamiarem pozbycia się przyjaciół, bo mi to zbędne :-p:-p Ale spójrz na awatarka :-) I na LILI awatarka :-D

KUOTKU - szczerze, to nie jestem związana emocjonalnie z żadną listą :)) Ja się nawet nie umiem po forum poruszać, a co dopiero korzystać z tych wszystkich udogodnień jakie nam daje :)) Cała ta moja pisanina jest najzwyklejszym żartem i przekomarzaniem się z KUOTEM :-p
Tak jak kiedyś napisałam......znajomych i przyjaciół nie trzeba mieć spisanych by BYLI ;)))) I nawet jak mnie usuną to czuję, ze i tak mnie KOCHAJĄ!!! :-D

Ha Kocurku! No właśnie! Coś nas łączy!!!!! I ciekawam jak zrozumiałaś ten aforyzm. Ja go tylko wstawiałam, bo dużo się ostatnio o głupocie na forum mówi. A mi się wydaje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle....

Made
ja znalazłam faceta, który mi powiedział, że wypisze mi fakturę dokładnie tak jak chcę - tylko wtedy zapłacę drożej, bo 23% VAT - a Ty jakie masz obejścia?

LILU bo ja sobie już analizowałam, że ta głupota to tak "rwie do przodu", czyli zwraca na siebie uwagę cały czas z wewnętrznej swej potrzeby, a potem jak coś przez te swoje zapędy straci, to ciągle się za tym ogląda z poczuciem żalu... Źle kombinowałam, wiem...:eek: Goopota nie jest aż tak emocjonalnie wyrafinowana....:eek: A ja mam talent do pokręconych NADinterpretacji...

reklama
Kocurku Ty nie przyjaciół usuwaj tylko sobie skrzynkę odbiorczą wyczyść, bo nie mogę do Ciebie PW przepchnąć! :-p:-p

A w ogóle to zbieram się na plac zabaw, bo skromne lato do nas zawitało...

Tyś wyrafinowana poetka Kocurku! Zadumałam siem!

Do góry