reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

rurecka - tak właśnie :szok: goopi jest, prawda? Chyba go ugryzem :eek:
Ja mam ten sam problem z Mańkiem.....goście wyszli, Maniek zaległ i po nim :oo2: .........................chrapie :eek:

reklama
MADE a rozłóż mnie na czynniki pierwsze co Twój Szanowny orzekł, co CHCIAŁ przez to powiedzieć i JAK Ty go odebrałaś...? Bo to mogom być CZY zupełnie inne treści :eek:

Ola zasypia przy butli, nie spała od tej 5.28, ale podejrzewam, że mnie znowu nabiera... jak to Ola :-p

CZY CZY CZTERY !!!
Ee już dwa posty temu :/ :p

Ostatnia edycja:
Kocurku od 5.28 nie spała i nie była ani trochę marudna ze zmęczenia przez cały dzień???? :eek::eek::eek::eek: Zdumionam!

Rureczko 2 godziny spałaś?? OOOO!!!!! Jak dobrze masz!!!!!! I Zuzia już nocki przesypia????? :eek::eek::eek::eek:

Made no właśnie co Szanowny powiedział? Może mu się nie spodobało, że JAKOWI jajca urwałaś? Może myślał, że to złośliwie, a to tylko taka sado gierka była? :eek::eek::eek::eek:

LILI a dziękujemy, przekażę Ufoli :-p Kochana hahahaha TO JEST WŁAŚNIE CAŁA OLA :-D Nie ma takiej drugiej :sorry: Była marudna i owszem, ale tylko wówczas, gdy ją zostawiałam na chwilę, ona musi mieć mamę pod ręką, dosłownie! I się z nią bawić, albo po niej łazić :-p

Oj to ja w jednym poście dwie sprzeczności muszem zamieścić....:eek::eek:

Rureczko - dziś chyba taka pogoda na spanie jest!

Kocurku - widocznie dzisiejsza pogoda nie sprzyja spaniu!

Hmmmm....Mam nadzieję, że każda z Was przeczyta tylko swoją część postu :eek:

reklama
Do góry