reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulinko no to jak Ty przy 2 pokojach tak masz to ja już nie narzekam na swoje 5 :sorry: No masakra jest i szlag mnie trafia. Bo ja lubię mieć ładnie posprzątane - wtedy od razu jakoś tak na duszy lżej.......Ale mam dość latania ze ścierą i zbierania zabawek....niech już będzie ta wiosna - będziemy siedzieć na placu zabaw, to nie będzie kiedy bałaganu w domu robić :-p

reklama
Paulinko wow!!!!!!! 2 pokoje 62 metry?????? To olbrzymy!!!!!!!!!! Ja to mam kliteczki, ale i w kliteczkach chaos też ogromny!

Ratunku mała mi jaja obrywa!

yyyy Lil 62 w tym 3 pokoje, trzeci jest jako graciarnio-suszarnioprzechowalnia;)) są tam meble właściciela, bo nie chce ich stąd zabrać, ale w razie 'w' można kogoś przenocować;))

echhhh moja to mi już dawno wstążeczki od jajek pourywała.....nic się przy niej nie uchowa w całości;0

hej :)

widze nie tylko ja mam dosc sprzatania :/ ciagle latam i sprzatam i efektow nie widac , no moze 30 min. po widac hehe , a ja lubie jak jest czysto !
maly potrafi nabalaganic , ale gorzej u mnie jest z okropnym kurzem , pylem :/ normalnie nie da sie tego ogarnac ...

co do przeprowadzki to w tym samym miescie chyba hehe , bo jeszcze w strone morza bardziej biore pod uwage , ale to wsumie jak jedno miasto jest , tramwaje tez juz tam jezdza :)

a zlobek wtedy i tak bedzie do wymiany , bo chce obok mieszkania miec :)
ten mi sie nie za bardzo podoba , panie niby mile , ale tak przymulone , ze siedza po katach i nic nie robia !! ogolnie lipa jest ze wszystkim wiec teraz jeszcze pochodzi tutaj , ale na max 2 h dziennie po poludniu i tyle , troche sie oswoi to pozniej bedzie mial latwiej ...

µ
*

Paulinko ach te dzieci! Nie mogłyby cicho w kącie siedzieć? :-p Tylko się majtają pod nogami, sikają jak z hydrantu i jeść wołają!

Haha Asionku to mnie pocieszyłaś z tym sprzątaniem! U mnie też kurzu jak nie wiem! Skąd się to cholerstwo bierze??? No i kibelek wiecznie obsikany przez Maciusia! I żwir przez kota rozsypany! To tylko mała cząstka mojego chaosu! A co do morza - rety uduszę Cię z zazdrości!!!!!!!!!!! :-p A te panie w żłobku może z upałów takie przymulone??? W końcu jak upał to sjesta!

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
oo pożądki wymyślili niemądrzy dorośli :p tylko psują zabawę, u nas też w ciągu kilku minut rozniesione wszystko we wszystkie strony. Cóż zacisnąć zęby i czekać do wieczora!
A z kurzem to najgorzej jak zaświeci słońce, każdy jeden pyłek czy piasek ojjjj potrafi to wyprowadzić z równowagi
A to smakoszka z Maji. Igoru zazwyczaj gardzi jedzeniem no chyba że jest to "dorosła" zupa
ehhh też mi się maży ciepła plaża i zapach morza, i szum fal... i znów się rozmarzyła.... chociaż tyle, bo za oknem śnieg

mała śpi, powieszę poprane pościele i sprzątam dużą szafę;))

morze..............ja chcę lato!!!!;)))

ale to moje dziecko dziś kochane, spała prawie 3h a ja w tym czasie posprzątałam paxa-mam cały wór rzeczy na jutrzejszą zbiórkę, plus ogarnęłam komodę z dokumentami, kto lubi układać papiery??? ja nie lubię, a tym bardziej kiedy dzieci się obok kręcą, ale dziś mi się udało;)))

miłego popołudnia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jeju Paulinko 3 godzinki spania w dzień to prawdziwy luksus! A jak potem idzie spać wieczorem i jak rano wstaje????

Niedługo zmiana czasu i będziemy wstawać godzinę szybciej :crazy:

Aha kochane chciałam Was zapytać - czy mam się martwić, że mała mi w ogóle mleka nie pije? I ogólnie zjada mało mlecznych rzeczy? Czasem zje jakiś jogurcik...a innych mlecznych rzeczy nie bardzo...

Do góry