reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

hej :)

ufff w koncu mam czas usiasc na dupce :)
musialam 4 pralki prania poprasowac wrrrr
no bez kitu ciagle cos do roboty jest , nie ma tak , ze sie usiadzie spokojnie i odpocznie ...

dobrze wiedziec , ze nie tylko u mnie sie tak brudzi hehe

Lili moj tez nie pije za duzo mleka , rano ledwo kaszki troche zje ze 100ml mleka i na kolacje ledwo wmusze w niego z 100ml mlakea czy kakao
ale nadrabia za to jogurtami ,serkami itd. i je za 3 :) normalnie buzia mu sie nie zamyka i nawet kolo piekarni przejsc nie moge spokojnie , bo pokazuje , ze ciastko chce hehe
zjada po 2 obiady i jeszcze mu malo ...

reklama
A u nas tragiczny dzień, płacze i stekanie i szarpanie i nie wiem co jeszcze. Może wkoncu przebije się jakaś czwórka. Na dokładkę calodzienna ulewa przeszkodziła w spacerze. No ale juz naszczescie dzień się skończył. Hehe a nocka pewnie będzie jeszcze naszczescie .
Asionek - cztery pralki przy zelazku??? SZacUn :D

hej :) my juz po obiadku za chwile lecimy do zlobka ...

niezle w Pl z tym sniegiem :/ kurka gdzie wiosna i lato ???????? !!

Emyly spoko moj wczoraj szaleju sie najadl i od rana szalal niezle az do wieczora ... nie wiem skad on tyle sily ma ? :)

teraz stoi wcisniety w kacie i sie chichra :D

Asionek bo to samo pytanie sobie zadaję? Skąd ta moc, gdyby dorosły miał tyle energii to świat byłby łatwiejszy :D może te dzieciaki popijają pokatnie jakiś sok z gumijagod? Czy coś. . .
Paulina wrzucaj foty salonu

U mnie jak to wczoraj i przedwczoraj i przed ... Dzień lamentów
Naawet nie miałam jak obiadu zrobić co ciągły ryk ehh
Słońce. Hop hop

dobry

5 min odpoczynku,od rana biegam i biegam, pierw zakupy z rana, gdzie Maja dała pokaz swojej cierpliwości wydzierając się niemiłosiernie w biedronce, aż mąż musiał z nią wyjść, potem sprzątanie kuchni i obiadek zrobiłam, mąż pojechał do ikei i na uczelnię....mam nadzieję,że szybko wróci, a potem przemeblowanie u dzieci;))))

Emy jak skończę z salonem to może pokażę;))) szarpaliśmy się wczoraj z naszą dużą szafę i zmieniła lokalizację w pokoju;)))na razie próbujemy się przyzwyczaić do nowego ustawienia;)))

Maja coś nerwowa ostatnia, mówi że ją zęby bolą, ubranie ciągle ma zaślinione, ręka cała w buzi...trójki jak nic idą

hop, hop, gdzie są koleżanki??????????????????????????/

Kout, Lil, Monia, Asionek, Emyly i cała kochana reszta?????????????????????????????

reklama
hej jestem , jestem :D

wczoraj porzadki robilam i jak sie wkrecilam to konca widac nie bylo ... lazienka 2 h :szok: fugi szczoteczka do zebow jechalam , niezly sport hehe

Paulinka pokaz koniecznie co tam naprzestawialiscie :) lubie przestawiac meble , ale tutaj nie da sie :/ mam taki nieustawny salon , ze musi byc jak jest , ale i tak niedlugo wyprowadzka !! :)

Emyly hehe no chyba tak innego wyjasnienia na ten nadmiar energii nie widze :)

maz spi , a ja kawke dopijam ktos chetny ? :)

Do góry