reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
ja jestem :) maz wolne i same wiecie trzeba korzystac hehe , bo tylko jeden dzien ma caly :/

Lili mowisz , ze fajny ten serial ? musze oblukac :) a X factor polski , jakos nie przepadam za frankowymi :/ maja kilka fajnych programow jak TOp Chef :) ktorego ogladam namietnie , wczoraj sie tak splakalam , ze szok hehe

Emyly a dzisiaj gorzej :/ znowu byl taki maly Oliwier co za pierwszym razem jak Natul tam poszedl i kurka plakal okropnie i jak przewidywalam Natul tez sie pozniej rozplakal i plakal jak mnie nie bylo :(
ogolnie kurcze jakos nie podoba mi sie ten zlobek :/ nic i tak niedlugo sie przeprowadzamy wiec i zlobek przy domu bedziemy szukac :)
a jak Igorek ? :)

Paulinka oj nic nie mow o kosztach :/ my za prad placimy co 2 miechy , a teraz raptem przyslali nam rachunek dodatkowo na bagatela 230e !! szok pierwszy raz takie cos , na ogol to nam zwracali po 200 e :)

u nas tez o tej porze roku to juz upaly byly , a w tym roku dopiero wiosna raczkuje ..

czesc. tez sie zastanawiam co się dzieje, cichutenko,pusciutenko, słychać tylko przeciąg.
W przerwach miedzy opadami udało się nawet wyjść na spacer .igor przynosił buty swoje dając do zrozumienia ze dzień bez odwiedzenia kaczek na stawie to dzień stracony :D
Paulina - no niestety kasa leci bardzo szybko a wiadomo, z jednej wypłaty to dopiero nieciekawie ale co robić, czasem myślę o drugim dziecku, tylko a co?ehh. A nie zapowiada się na jakieś drastyczne zmiany w kraju. A z drugiej stron: mam co jesc, mam dach bad głową, ciepła wodę i rodzinę no i tzw wolność hmm słowa, poglądów,wiary i wiele innych przywilejów których brak milionom ludzi ;)bo to pofilizofowalam na dobranoc
A co szanowny małżonek studiuje?
Asionek dziękuję, Igor w miarę znosny, tylko żeby ograniczył ilość cycowania i nocnych pobodek to byłabym zadowolona.
Kurka, nie wyobrażam sobie jakie to uczucie zostawić dziecko w żłobku, przecież krzywda się nie dzieje a nawet dobrze się tam bawi a serducho matki jakieś takie smutne, no ale kiedyś trzeba ta pępowinę przeciąć. Mam nadzieje ze znajdziecie słonej, doktorego będziesz przekonana w 100 %. A przeprowadzka gdzieś dalej czy w tym samym mieście zostajecie?
Wiosenna u Was raczkuje a w Pl
została zdeptana ciężkimi buciorami zimy

Ostatnia edycja:
oooo Asionek przeprowadzka??? a czemu nie podoba Ci się obecny żłobek???żłobek jako miejsce czy opiekunki??

a ja zamiast sprzątać to siedzę ostatnio dużo, śnieg ciągle sypie, okien chyba nie pomyję teraz bo bez sensu, po świętach ma być wiosna więc może wtedy??;))

Emyly mój mąż kończy właśnie inżynierkę na politechnice poznańskiej ze specjalnością elektronika i telekomunikacja;)

Witam witam! Spod zaspy śnieżnej dziś nadaję! ;-)

Asionku gdzie się przeprowadzacie? Zostajecie w swoim mieście czy całkiem wszystko zmieniacie?????? Co do żłobka to rozumiem Twoje odczucia - ciężko oddać swoją pociechę komuś w sumie obcemu - nawet jeśli to tylko na chwilę - ciężko też czasem patrzeć jak niektóre dzieci nie są miłe dla Twojego dziecka - ale taki jest świat niestety - warto przygotować maluszka na to, że świat nie zawsze jest taki jakbyśmy chcieli......Oby kolejny żłobek bardziej Ci się podobał! A co do serialu jestem na 7 odcinku i bardzo się wkręciłam :tak: Super jest! Addison jest tu świetna!!!!!!!

Paulinko a Ty jak tak siedzisz to co robisz??? Kurcze ja okna pomyłam - może nie będzie tragedii po świętach.....najwyżej jeszcze raz machnę....

A co u innych Pań?? Kto się do kawy dołączy???

dobry

Lil!!! a ja po prostu siedzę i nie mam siły się ruszyć, dziś wzięłam się za zmianę/pranie pościeli....@ coś dziwnie się kręci koło mnie i nie może przyjść, może przez to taka zdechnięta jestem??

kawki poproszę;)

Emyly ze śmietanką zawsze! Cynamon rzadziej :-p

Paulinko ja też zdechnięta :sorry: Już sama nie wiem czego chcę. A najgorzej, że posiedzieć nie mogę, bo od razu w domu taki chaos panuje! Już nie mam sił tak ciągle sprzątać - a w ogóle nie widać efektów!

reklama
jak się ma po 2 dzieci to nigdy efektów nie widać, jak ogarnę jeden pokój i biorę sie za drugi to ten pierwszy potrafi wyglądać jak poprzednio.....chyba nie ma co szaleć ze sprzątaniem....w końcu żadna perfekcyjna pani domu nas nie odwiedzi;PPP

Do góry