Asionek31
Fanka BB :)
hej
zyje .. chorobsko mnie wzielo :/ czuje sie jak wrak , do tego Natul z soboty na niedziele tak dal czadu noca , ze moze z godzine spalismy .. a ja do tego chora i wiecie jak sie czulam pewnie ... tak wiec sie wynioslam z sypialni i tata walczy sam i juz lepiej spi ...
od wczoraj chdzimy do zlobka po 1 h narazie ze mna , wczoraj srednio bylo , jeden maluch rozstawal sie z mama pierwszy raz i tak strasznie plakal , ze malo serce mi nie peklo i tak plakal cala nieobecnosc mamy , w koncu Natul mial dosc i w szoku byl biedak i tez zaczal plakac ... dzisiaj na szczescie bylo ok latal jak dziki , malo nie rozwalil tej samli zabaw , az babki w szoku byly , jak go nie wyrzuca hehe to moze zostaniemy narazie obserwuje i mam mieszane uczucia ehh ciezkie zycie mamy ...
Paulinka ja bym wybierala miedzy 1, 3 iostatnia najbardziej miedzy ostatnia , a 3 hehe
nocki jak wyzej czyli powoli sie naprawiamy , ale bylo mega ciezko jeszcze nie doszlam do siebie :/
Ola ma po kim byc wyjatkowa widze
filmik super hehe jakbym Nata widziala , robaki w tylku ma i juz 2 dnia w zlbku dostal kswywe kaskader ... ehhh ciezko mamy oj ciezko
no dzisiaj juz sie podobalo , zobaczymy jak bedzie dalej a jak Igorek ? dalej daje czadu ?
zyje .. chorobsko mnie wzielo :/ czuje sie jak wrak , do tego Natul z soboty na niedziele tak dal czadu noca , ze moze z godzine spalismy .. a ja do tego chora i wiecie jak sie czulam pewnie ... tak wiec sie wynioslam z sypialni i tata walczy sam i juz lepiej spi ...
od wczoraj chdzimy do zlobka po 1 h narazie ze mna , wczoraj srednio bylo , jeden maluch rozstawal sie z mama pierwszy raz i tak strasznie plakal , ze malo serce mi nie peklo i tak plakal cala nieobecnosc mamy , w koncu Natul mial dosc i w szoku byl biedak i tez zaczal plakac ... dzisiaj na szczescie bylo ok latal jak dziki , malo nie rozwalil tej samli zabaw , az babki w szoku byly , jak go nie wyrzuca hehe to moze zostaniemy narazie obserwuje i mam mieszane uczucia ehh ciezkie zycie mamy ...
Paulinka ja bym wybierala miedzy 1, 3 iostatnia najbardziej miedzy ostatnia , a 3 hehe
ASIONKU Ola jest wyjątkowa. Ale jakbyś znała Grześka... to dopiero dziwny przypadek pod wieloma względami
Trochę się już przy mnie uspokoił, ale wcześniej jejku! Ciągle zadawałam pytanie DLACZEGO MU SIĘ TAK SPIESZY??? A ile razy się wściekłam!
Taki typ... Osobiście wolę spokojnie i uważnie obserwować/chłonąć rzeczywistość doceniając nawet najdrobniejsze szczegóły i żyć do setki. A on woli się nażyć/nachapać życia w biegu i paść za młodu, czyli koło sześćdziesiątki ehhh...
Jedni myślą, drudzy pchają ten świat/gospodarkę, dobrze że TACY są ;-)
ASIONKU a jak u Was nocki teraz?
Sobota zarobiona była :/ Calutka :/
nocki jak wyzej czyli powoli sie naprawiamy , ale bylo mega ciezko jeszcze nie doszlam do siebie :/
Ola ma po kim byc wyjatkowa widze
filmik super hehe jakbym Nata widziala , robaki w tylku ma i juz 2 dnia w zlbku dostal kswywe kaskader ... ehhh ciezko mamy oj ciezko
dziękuję za miłe słowa na temat Igora
a jak Ola KOT - zawiesiła oko?? heheh a filmik super - szalona córka!
Paulina - to co z tym murzynkiem?? parzyć herbatkę?? nie znam się na ospie ale chyba bym jeszcze poczekała. Chociaż słoneczko piękne wzywa....
Monia - no już sama dwójka dzieci wydaje mi sie hardkorem a co dopiero bliźniaki...
Asionek - i jak podobało się Natulowi w przedszkolu?? polubił panie??
WIDZIAŁAM, WIDZIAŁAM PIERWSZE MAŁE PĄCZKI NA DRZEWACH a do tego znalazłam dyszkę
no dzisiaj juz sie podobalo , zobaczymy jak bedzie dalej a jak Igorek ? dalej daje czadu ?