reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
haha :-) no wiesz, zarobić trzeba :-D
No i Ola na mnie wisi, bo G ni ma, pławi się w jakichś basenach na drugim końcu świata :/ Będzie mu to wszystko zapamiętane :p

Mój szaleniec sprzed dwóch tygodni :-p

Video0162 - YouTube

Ostatnia edycja:
to schowam na później Emy;))

u mnie dziś wiosna! słonko świeci, ok. 5st., jak myślicie mogę wziąć Daniela na 10 min. na spacer??? już nie zaraża...tylko już mamy dość siedzenia w domu??ale tak w południe byśmy szli kiedy pogoda na maksa cudna;)

Dobry:)

Kotek Oleńka cudowna!!! I jaka niezmordowana:) A jaka cudnie zadowolona:))

Paula a jak robisz te ciasteczka?
Maja w kiteczkach wygląda super!! I jak było na spacerze? Byliście w końcu?

Liluś kurcze mam nadzieję że antybiotyk pomorze!! Oby!! Ale przynajmniej możesz przestać mieć do siebie pretensje że za wolno zareagowałaś skoro to się dłuższy czas zbierało...
No i weź tu człowieku ufaj lekarzom...

Emy Iguś też cudo:)) Jak pięknie biega:)

Jakbym kiedyś chciała mieć bliźniaki to wybijcie mi to z głowy co??? Spędziłysmy wczoraj cały dzień z siostrą i jej dzieckiem (Lenka, miesiąc młodsza od Wiki). fajnie było bo się bawiły ogólnie razem i malopwały jedna po drugiej i poza chodzeniem za nimi niewiele uwagi wymagaly. Problemy zaczęły się po drzemce... panny się ożywiły i nagle koniecznie musiały się bawić tym samym... i np obie chciały w tym samym czasie usiąść w misce (tej samej)... z braku takiego samego sprzętu trzeba było improwizować i przekonywac tą aktualnie będącą poza miską, ze ta nowa miska przyniesiona z łazienki jest równie fajna co ta pierwsza. Po czym obie chciały do nowej miski itp... Nie wspomnę o walkach o lalki, wózek, a nawet ciastka....
Ale ogólnie było bardzo fajnie:)

dziękuję za miłe słowa na temat Igora
a jak Ola KOT - zawiesiła oko?? heheh a filmik super - szalona córka!
Paulina - to co z tym murzynkiem?? parzyć herbatkę?? nie znam się na ospie ale chyba bym jeszcze poczekała. Chociaż słoneczko piękne wzywa....
Monia - no już sama dwójka dzieci wydaje mi sie hardkorem a co dopiero bliźniaki...
Asionek - i jak podobało się Natulowi w przedszkolu?? polubił panie??
WIDZIAŁAM, WIDZIAŁAM PIERWSZE MAŁE PĄCZKI NA DRZEWACH :) a do tego znalazłam dyszkę :p

reklama
halo????

spacer był ale tylko z Mają;))) szukam jej jakiejś czapy na wiosnę, najlepiej kapelusika lub czegoś z daszkiem bo moje dziecko nie lubi słońca....albo okulary przeciwsłoneczne jej kupię;))

Do góry