reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
haha :-) no wiesz, zarobić trzeba :-D
No i Ola na mnie wisi, bo G ni ma, pławi się w jakichś basenach na drugim końcu świata :/ Będzie mu to wszystko zapamiętane :p

Mój szaleniec sprzed dwóch tygodni :-p

Video0162 - YouTube

Ostatnia edycja:
to schowam na później Emy;))

u mnie dziś wiosna! słonko świeci, ok. 5st., jak myślicie mogę wziąć Daniela na 10 min. na spacer??? już nie zaraża...tylko już mamy dość siedzenia w domu??ale tak w południe byśmy szli kiedy pogoda na maksa cudna;)

Dobry:)

Kotek Oleńka cudowna!!! I jaka niezmordowana:) A jaka cudnie zadowolona:))

Paula a jak robisz te ciasteczka?
Maja w kiteczkach wygląda super!! I jak było na spacerze? Byliście w końcu?

Liluś kurcze mam nadzieję że antybiotyk pomorze!! Oby!! Ale przynajmniej możesz przestać mieć do siebie pretensje że za wolno zareagowałaś skoro to się dłuższy czas zbierało...
No i weź tu człowieku ufaj lekarzom...

Emy Iguś też cudo:)) Jak pięknie biega:)

Jakbym kiedyś chciała mieć bliźniaki to wybijcie mi to z głowy co??? Spędziłysmy wczoraj cały dzień z siostrą i jej dzieckiem (Lenka, miesiąc młodsza od Wiki). fajnie było bo się bawiły ogólnie razem i malopwały jedna po drugiej i poza chodzeniem za nimi niewiele uwagi wymagaly. Problemy zaczęły się po drzemce... panny się ożywiły i nagle koniecznie musiały się bawić tym samym... i np obie chciały w tym samym czasie usiąść w misce (tej samej)... z braku takiego samego sprzętu trzeba było improwizować i przekonywac tą aktualnie będącą poza miską, ze ta nowa miska przyniesiona z łazienki jest równie fajna co ta pierwsza. Po czym obie chciały do nowej miski itp... Nie wspomnę o walkach o lalki, wózek, a nawet ciastka....
Ale ogólnie było bardzo fajnie:)

dziękuję za miłe słowa na temat Igora
a jak Ola KOT - zawiesiła oko?? heheh a filmik super - szalona córka!
Paulina - to co z tym murzynkiem?? parzyć herbatkę?? nie znam się na ospie ale chyba bym jeszcze poczekała. Chociaż słoneczko piękne wzywa....
Monia - no już sama dwójka dzieci wydaje mi sie hardkorem a co dopiero bliźniaki...
Asionek - i jak podobało się Natulowi w przedszkolu?? polubił panie??
WIDZIAŁAM, WIDZIAŁAM PIERWSZE MAŁE PĄCZKI NA DRZEWACH :) a do tego znalazłam dyszkę :p

reklama
halo????

spacer był ale tylko z Mają;))) szukam jej jakiejś czapy na wiosnę, najlepiej kapelusika lub czegoś z daszkiem bo moje dziecko nie lubi słońca....albo okulary przeciwsłoneczne jej kupię;))

Do góry