reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

ASIONKU nie śpi :dry: mam serdecznie dość tego dnia, już nawet pokrzykuję na nią, bo ILE MOŻNA BEZUSTANNIE się przewalać na tym łóżku :dry: Tysiąc książeczek pooglądałyśmy i zabaw sto się odbyło i wszystkie czynności rytualne powtórzone po kilkadziesiąt razy. Jeeezu....
Film odpada, chcę tylko coś zjeść jak w końcu raczy się uspokoić.

Ostatnia edycja:
reklama
hej jak tam sobota ? odpoczelyscie troche ? :)

Kotek kurcze bidna ty ... Ola ma normalnie niesporzyta energie hehe z tego co piszesz , niesamowite !! moj spi od 10 do ok 13 czasami dluzej jak pozniej polozy sie czyli ok 10.30 i a od 17 juz chodzi i oczy trze i ledwo do 18.30 na kapiel doczeka ... takze dla mnie to szok , ze Ola taka zywa i niezmeczona

Paulinka wow sama pieklas ? mmmm slinka cieknie :)

Pycha! :-) i jaki wybór :-D Czy to owsiane na pierwszym planie???

ASIONKU Ola jest wyjątkowa. Ale jakbyś znała Grześka... to dopiero dziwny przypadek pod wieloma względami :sorry2:
Trochę się już przy mnie uspokoił, ale wcześniej jejku! Ciągle zadawałam pytanie DLACZEGO MU SIĘ TAK SPIESZY??? A ile razy się wściekłam!
Taki typ... Osobiście wolę spokojnie i uważnie obserwować/chłonąć rzeczywistość doceniając nawet najdrobniejsze szczegóły :) i żyć do setki. A on woli się nażyć/nachapać życia w biegu i paść za młodu, czyli koło sześćdziesiątki ehhh...
Jedni myślą, drudzy pchają ten świat/gospodarkę, dobrze że TACY są ;-)

ASIONKU a jak u Was nocki teraz?

Sobota zarobiona była :/ Calutka :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry