reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

witajcie
paulina no Maja przestawia krzesła i małe stoliki, zabawki gdy tylko ułoże na półki to idzie i wszystko sciaga.. i tak cały czas... ehhhh nie ma czasem siły tego sprzatać wiec tak wszystko lezy do popołudnia...

kawe robie bo zdycham...

pozdrowionka śle

reklama
Dobry:)

Wniosek złożyłam:) Żyję:))
Sprzątam i nadrabiam zaległości bo za chwilę następny wniosek i milion jakichś jeszcze innych rzeczy...:zawstydzona/y::-(
Ale przeczytałam wszystko!!

Paula współczuję ospy:( Ale chyba najgorsze macie już za sobą! Oby Maja nie złapała, albo przynajmniej łagodnie przeszła! Wiki miała jak miała 6 miesięcy i poza krostkami w ogóle nie było po niej widać choroby! Mniejsze dzieci lepiej znoszą ospę.. Ja pupę smarowałam sudocremem i tez było ok.
Jak tam kaszel?

Lili Oby Maciuś szybko wyzdrowiał! I nie miej do siebie pretensji! Skąd mogłaś wiedzieć skoro lekarka powiedziała że to tylko nieżyt... Mam nadzieję że jutro w szpitalu, mimo wszystko nie będzie źle.

Kotek gratuluje wyspania:) Mam nadzieję że dziś też się wyspałaś:)

Nie wiem co jeszcze miałam...
U nas ostatnio super! Wiki sypia od 20 do ok 6 rano!! A ja z nią:)) A wczoraj jak sie obudziła i zobaczyła że tata jeszcze nie wstał (zwykle wstaje wcześniej i wtedy Wiki jak się budzi to karze psu iść zawołać tatę i się bawią a mama wybiera do pracy) To przelazła po mnie, wlazła między nas i tuliła i całowała i głaskała na zmianę:) Cuuudne to było. Moja kochana dziewczynka:))
Tatusiowa się zrobiła straszliwie! Zbyszek jest teraz w domu i musze przyznać że bardzo dobrze się nią zajmuje! I nawet liczyć ją uczy:))
Farby się pannie spodobały straszliwie:) A najbardziej kąpanie po ich użyciu:)

Monia kaszel jakby się u Daniela uspokoił, na razie nie kaszle, wczoraj wieczorem też było lepiej,może przez to że dałam mu trochę dipherganu, biedak niedosypia ostatnio i my razem z nim... przespał całą noc!!! jak dla nas po 2 tyg. niespania z nim to super;)

i nie ma mocnych, Maja też będzie mieć ospę, bo jak ktoś przytula chorego, je z tej samej łyżeczki lub podpija z bidonu brata to ciężko by nie chorować, a odkleić jej od Daniela nie można;)) oby tylko lekko ją przeszła;)

Paulina- a masz jakieś ciasteczko do tej kawki cz skoczyć do cukierni?? po kawałku słodkości od razu głowa przesanie dokuczać
dobrze, że Daniel lekko przechodzi chorobę, ciekawe jak sytuacja się rozwinie u Mai

Emy mam tylko herbatniki maślane które jem na legalu (tzn. przy dzieciach) oraz zachomikowane delicje;)) co wolisz???;)))

ja też jestem ciekawa, jak dla mnie Maja to chodząca bomba zegarowa;)) doktorka mówiła żeby traktować ją jak zdrowe dziecko co robimy, ale ciężko;))

Monia widziałam fotki na fb, panna fajnie sobie radzi z farbkami;)) niedługo pewnie w lidlu będą znów takie fajne do malowania paluchami, są w dużych słoiczkach i pięknie się nimi maluje i pierze;))

reklama
paulina u mnie babki jeszcze na ospe nie chorowały ale jak sie zacznie to ja bede na te wszystkie choroby wieku dzieciecego chorawć wraz z nimi na bank bo ja żadnej choroby nie przeszłam jak mała byłam, moi bracia mieli swinka, ospe, odre, szkarlatyne i nie wiem co tam jeszcze a ja nigdy nic nie złapałam od nich... a tez z nimi w łózkach przesiadywałam całe dnie... wiec na starośc swoje bede musiała odchorować :-(

znowu kawy mnie sie chce................................. wrrrrrr uzalezniona jestem, niema co....

Do góry