reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ona teraz troszkę się zmieniła, potrafi pięknie siedzieć, książeczki oglądać, ale faktycznie jak szaleje to na całego! :-)

Zaraz przywiozą nam blaty i sprzęt AGD. Musimy to jakoś z mama wtargać :confused: bo za wniesienie 50zł to zgroza! Winda jest.

reklama
Kot - dzieki, Igioru ostatnie tygodnie ma fazę na cyca, tak średnio co 20 min, albo wrzask. najedzony, napity a awanture i tak zrobi, a w międzyczasie muszę go rowerem wozić
Dacie radę blatami, 50 zł to faktycznie przegięcie. Może jakiś sąsiad zobaczy i pomoże :)
Maju - proszę być grzeczną dziewczynką :) a mama niech napije się kawki :)

pojedziemy chyba dzisiaj z młodym do tychów na plac zabaw, może nie będzie wielkkiego błota i da radę trochę sie pobawić

Emy dzięki ale to nie działa na Maję;)) cały czas ją odganiam od tv, bo stoi tuż przed i oczka wpatruje,

ugotowałam buraczki, ziemniaczki obrane, jeszcze muszę tylko pulpeciki wyrobić, pranie już prawie wyprane a inne poskładane....nie wiem kiedy i gdzie znaleźć czas na kawkę;))

dobrej zabawy dla Igo!;) pogoda coraz fajniejsza;)

Kout wbrew pozorom lubię luksus;)));PPP

Maran ja moją wciąż odnoszę na kanapę od tv, może w końcu skuma że nie wolno....teraz się na szczęście klockami zabawiła..... a co tam jeszcze u Ciebie słychać???

reklama
Do góry