reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kout nie mogę go ugłaskać bo go wszystko swędzi;/ przy próbie utulenia jest problem, ale pocieszam się że już niedługo, kaszel się uspokoił i śpi na razie...

ja też zmykam, kolorowych!!

Ajajaj... spokojnej nocy zatem papa!

Dzień dobry :) Co u Was? Jak się mają Wasi chłopcy Lilu i Pauli...?

Ewciu BUZIAK! Na fb mi przeleciało piękne zdjęcie Twoje i Mikiego :D

Ostatnia edycja:
Dobry..my żyjemy...Daniel się kręcił w nocy więc M. spał z nim w naszym łóżku a ja na materacu u Mai w pokoju, dziś się zmienimy

krostka Mai znikła, wybaczcie ale teraz przez najbliższy czas będę szukać ospy i u niej;)

naczytałam się trochę wczoraj w necie (porady mam) i dziś zrobiłam dziecku prysznic ze zwykłym mydłem, starałam się wymyć pudroderm ale ciężko będzie- ogólnie odchodzi się od stosowania go bo mimo że wysusza krostki to je zatyka co może prowadzić do wtórnego zakażenia skóry bakteriami....więc odkładam ten pudroderm na razie, muszę poprosić M. by kupił nadmanganian potasu w aptece i w tym wypłukać małego, ponoć ładnie wysusza i goi ranki, a zauważyłam że Danio ma parę zaognionych ranek...popsikałam mu na razie octeniseptem, myślę by je delikatnie tridermem posmarować, nie jest to mocna maść ale powinna pomóc na to zaognienie...tylko że jeszcze katar ma....i kaszle, jeśli do jutra się to nie zmieni to chyba zamówie wizytę domową lekarza, nawet prywatnie, tak dla pewności

oooo już pamiętam, Kout mi się śnił,że przyjechał z Oleńką do mnie i faktycznie mała ciągle biegała i skakała;))

reklama
Do góry