reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulinko popróbuj chociaż parę dni z tym lekiem - ja też nie lubię wciskać na siłę, ale jak trzeba to trzeba - w tej kwestii jestem strasznie zaparta. Ehhh....Mam ścisk żołądka straszny........

Lecę chwilowo - Paulinko bucików zazdroszczę - pochwal się! My ostatecznie nic nie kupiliśmy na wiosnę.......Po Maciusiu będziemy nosić....

reklama
a ja musiałam kupić bo 23 po Danielu za duże a 22 nic z bucików nie mieliśmy...

Lil poszło!!! pomachałam dziecku przed oczami kostką białej czekolady, przekroiłam tabsa na pół i połknął, patrz o tej metodzie nie pomyślałam;)) dzięki!

Hahaha Paulinko cieszę się, że metoda choć nie pedagogiczna to skuteczna! :-) I myśl o ile kropek mniej teraz będzie!

Ojej ale się chłopaki pochorowali...

LILU podpisuję się pod tym co napisałaś o dbaniu o uszy. Jak Kamilek miał półtora miesiąca to mi go na kilka dni zabrali do szpitala na uszka właśnie :/ Ale nie przejmuj się, Maciusiowi przejdzie i będzie wszystko dobrze :) Mam nadzieję, że w czwartek zabiegi nie będą dla niego przykrym przeżyciem :(

PAULI nie doczytałam zbyt dokładnie, buciki kupiłaś? Dobre są? My w naszych codziennie chodzimy :) Kciuki, żeby Majeczka nie podłapała, chociaż Lili pisze, ze maluch łagodniej przechodzi :/

EMY nieeeee, na pewno mnie nie weźmie haha! Te wyjazdy to jest taki grant od firmy dla czołówki pracowniczej, ale nie dla ich rodzin ;)

A moja Ola od dwóch tygodni pokazuje na uszko i mówi "bubu" hmm... ale to chyba od ząbków jej promieniuje..

W każdym razie wróciłam. Zmordowałam się nieziemsko, ale pomogłam mamie wszystko załatwić. Wymieniamy blat i wstawiamy nową płytę gazową i piekarnik elektryczny w fajnej szafce z szufladami :) A kot kupił wieszaki na drzwi GRUNDTAL Wieszak na drzwi - IKEA i zachwycon jest :))) bo pięknie się prezentują i są megafunkcjonalne. Aaa! I we Wro była ta tablica za 39zł !!! Wzięłam Ufolkowi. Szklana jest. Pięęękna jest! Zaraz rozpakowujemy i zabieramy się do malowania :) KVISSLE Tablica - IKEA

hej :)

w koncu mam troche czasu na lapka :)
bylam dzisiaj u fryzjera i teraz moj maluch taki dorosly sie wydaje mi i inny hehe nie moge sie przyzwyczaic jakos ...

od poniedzialku zlobek juz mnie az skreca z nerwow ... nic mowie sobie , ze jak cos przestaniemy chodzic :) ale mam nadzieje , ze bedzie ok ! :)

Kotek super zakupy :) przykro kurcze jak sie czlowiek dowiaduje o takich nieszczesciach :( jednak zdrowie najwazniejsze !!mo
wisz , ze pospalas ? zazdroszcze , u nas jakis kszmar sie zaczal z pobudkami i nie mam pojecia od czego to i dlaczego , ale nie mam sily juz :/

Paulinka oj kurcze ospa :/ oby przeszlo szybko i ocalilo mala , chociaz moze lepiej miec to za soba ? ....

Lili bedzie dobrze z udszkami , nie mozesz miec do siebie pretensji !! napewno wszystko przejdzie ladnie i bez problemow : bede trzymac &&&&&&&&& za czwartek :)

Emyly wow 4 tej ??? !!! niezle hehe

Monika jak tam w pracy ? jak malutka ? :)

ki jeczydusza juz leci hehe ide do pozniej :)

hello!!!!

marudzimy i marudzimy;)) Maję energia roznosi, dziś jak M. wrócił po pracy pobiegłyśmy na małe zakupy, po powrocie zobaczyłam śliczną krostkę na jej policzku.....wszystko się okaże jutro, jeśli ją wysypie to M. obiecał że spróbuje sobie załatwić urlop na czwartek i piątek- najgorsze będą te 2-3 dni kiedy razem legną nasze dzieci....

dzwoniłam do przedszkola, tam dzieci nie chorują....zaczęliśmy z M. myśleć gdzie byliśmy te 2 tyg. temu i wypada nam jeszcze ikea i kącik zabaw z kulkami....fajnie;)

Kout ja to nawet kupując ręcznik w ikea się cieszę;))

a to te buciki;) nówka;))
Zobacz załącznik 542047Zobacz załącznik 542048

i siostra pocieszycielka;)) robi to samo co Daniel non stop;))
Zobacz załącznik 542049

Ładniutkie buciki :)))
A Danielek biedactwo pewnie się już trochę nudzi w domu..

ASIONKU wiesz co, u nas też co drugi, trzeci dzień jest spanie nocne koszmarne, na szczęście potem zdarzają się takie nocki, w trakcie których liczba moich pobudek nie przekracza 5 :D
A Natulek zdrowy już całkiem? Ja albo ostatnimi czasy niedokładnie czytam, albo omijam posty :/

No brak mi czasu na wszystko :/

Ostatnia edycja:
Kout może nie nudzi, tylko on nie ma siły na nic, kiedy w tamtym tyg. siedzieliśmy w domu to cały czas bawił się lego, rysowaliśmy, układaliśmy puzzle a teraz przełoży dwa klocki i idzie się położyć, ułoży dwa puzzle i już ma dość....serce pęka jak się patrzy na chore dziecko....

reklama
Do góry