reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

chyba zmęczona jestem, Maja litościwie pospała w ciągu dnia, ale czadu też daliśmy;)) dużo zabawy, sanki i zakupy z mężem oraz biblioteka.....

Kout i dobrze kojarzysz zyrtec, zapewne chodzi o działanie zyrtecu- zawsze chce się po nim spać, przynajmniej po kilku pierwszych dawkach, brałam go na alergie wziewne i zawsze lekarka mnie ostrzegała,żeby po nim nie wychodzić i uważać bo człowiek będzie senny i otumaniony

sukienkę bym wzięła ale 63zł z przesyłką??? używana??? to już w h&m kupię jej nowiutką i też śliczną, tylko te kotki mnie zgasiły;))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i pozdrawiam kuleżanki :-)

Chyba za długo nie posiedzę, bo idę Mikusia kąpać :-)

aaaa co do zyrtecu, ja wiedziałam, że moje Male jest wyjątkowe, ale żeby zyrtec powodował alergię!!!:szok: od 3 mscy nie dostaje i tylko raz na jakiś czas Go wysypie a nie to co wcześniej non stop...

Paulina, Miki już wykąpany, mleczko wypił i zasypia :-)

no, a z zyrtecem, to masakra była! Lekarka mówiła nam, że są pojedyncze przypadki... i jak widać Miki się do cnich zalicza... tak samo jak do wit. c w kropelkach...

a w życiu bym nie pomyślała, że to zyrtec. Po kilku miesiącach odstawiania prawie wszystkiego nadal miał te plamy, to nadal dawałam zyrtec, no i któregoś razu prezz kilka dni nie dawałam i odrobinę te plamy zaczęły schodzić... potem znó dawałam i znów były... także drugim razem załapałam, ze to musi być zyrtec no i przestałąm podawać. Teraz dostaje tylko wapno i to od czasu tylko do czasu:tak:

no i Dzieciaczek śpi :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Ewcia - fajnie, że znalazłaś to co uczulał, my szukamy dalej, jak narazie bez skutku. To jest strasznie upierdliwe :/
Asionek - jak dzisiaj czuje się Nat??
Kot - szerokiej drogi przez sniegi
Paulina - jak tam nocka??
Monia - jak tam dziś w pracy?? jak przetestuję foteliki to na pewno podpowiem Ci coś :)

Dobry:)

Zmieniłam godz pracy i od 8 teraz do 16. Ale przyjemnie jest rano:) Młoda wstaje przed 6 i mamy ponad godzinę dla siebie:) Spokojnie się wybieramy, jemy śniadanie, bawimy:)) A wracam tak samo bo wracam z koleżankami samochodem więc na jedno wychodzi czasowo jak autobusem. Wcześniej jeździłam z takim kolega ale on juz nie pracuje:(

Kotek żyjesz??? No właśnie tej koleżance o usypiające skutki uboczne zyrtecu chodziło:)

Paula u nas tez sypie i sypie... właśnie sobie przypomniałam o kasie dla ciebie:baffled: zupełnie zapomniałam.....

Emy ten co wczoraj wstawiłaś fotelik był całkiem fajny, tylko ta cena:baffled::baffled::baffled: wszystkie tak kosztują?

Ewcik to Mikoś jest po prostu jedyny w swoim rodzaju:)

miłego dnia:)

reklama
Do góry