reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulina - a Maja spała końcu w dzień??
fotelika na rower, kurka myślałam że fotelik to fotelik a tu takie, smakie, owakie i człowiek znów zgłupł i nie wie co wybrać :/ chyba trzeba będzie poradzić się w sklepie

reklama
Emy nie spała, padła normalnie ok. 19;))))

aaaaaa na rower!!! też bym miała problem, najlepiej fachowca się poradzić i pamiętaj o kasku dla małego, my kupiliśmy taki fajny dla Daniela, który ma już od 3 lat, fajnie regulowany

Emy a zabij mnie a Ci nie powiem jaki my mamy, no nie pamiętam, chyba kettlera....montowany na śrubę do bagażnika,
mi się te z przodu montowane też podobają,tylko obawiam sie że przy szybko rosnącym dziecku na długo by nie starczył

zmykam, kolorowych!!!

Ostatnia edycja:
Ja chętnie szaleństwa weekendowe będę na przyszłość uskuteczniać :p ale na miłość boską! niechże Ola idzie normalnie spać, a nie tak jak dzisiaj... znaczy dzisiaj to ona nie poszła jeszcze spać, czytamy piątą książeczkę..

O już po 23.. a my dalej chcemy działać... to znaczy ja już nie chcę, ale muszę ;)

Kaaawyyyyy........

Ostatnia edycja:
Kotek we wiadrze???
Kurcze... mogłaby się Oleńka zlitować wreszcie...
Mojej koleżance lekarka powiedziała żeby dawała zyrtec na noc (bo jej mała potrafiła wstać o 24 i się do np 3 bawić). Po tygodniu się koleżanka złamała i daje i młoda śpi... Może spróbuj chociaż ze dwie noce żebyś ty odpoczęła... Generalnie jestem przeciwna takim metodom ale rozumiem że czasem człowiek pada i nie ma siły na więcej.. Pomyśl...

Emy mnie taki zakup czeka... jak juz kupisz i wypróbujesz to mi poleć jakiś dobry...

Ja dziś nieumalowana, krzywo uczesana bo nic rano nie zdążyła... nawet zębów nie umyłam... Na badania musiałam (ot takie krew itp bo coś ostatnio źle się czuję) i chciałam się cichaczem wymknąć.... i się przeliczyłam... Młoda się obudziła i zamiast wybierania się było tulenie w łózku i potem sprint do autobusu...

Miłego dnia:)

hej :)

u nas to chyba bedzie jednak jakas jelitowka czy jakies inne dziadostwo :/
kup mniej , wygladaja prawie normalnie , jedna tylko byla nie taka jak trzeba , ale w nocy tempka ponad 39 , pozniej rano tez 38 , a przed drzemka znowu 39 :/ spi biedak znowu wykonczony , zasnal mi na rekach w kilka sekund jak przytulilam zuczka ....

najgorsze , ze nie chce pic smecty czy jak to swie zwie ... probuje przemycac w czym sie da i nic nie chce teraz pic przez to , bo sie boi :/

isc do lekarza ? co wsumie moze dac na takie problemy dziecku ? oprocz tego co mam juz ?
poczekam do jutra i jak dalej bedzie zle i temp. to moze jednak pojde do lekarza ..

reklama
ASIONKU mnie nie pytaj, bo ja w ogóle rzadko kiedy do lekarza chadzam z dzieckiem, no chyba żeby kaszlało, albo było podejrzanie inaczej chore - zmiany skórne na przykład, albo inne dziwne/nietypowe objawy.. A ta gorączka się utrzymuje? :/ Bidulek...

PAULINA zamykam oczy na wszystkie zakupy! Przegięłam, a tu zaraz urodziny syna...

MONIU Zyrtec powiadasz? Dlaczego mi się to kojarzy z alergią, albo opryszczką :eek: Ale dziękuję za radę, muszę Olę jakoś ustatkować ze spaniem do mojego pójścia do pracy, no bo przecież nie dam rady inaczej :baffled:

EMY Ola poszła spać 23.20 :oo2:I dzięki za kawkę!
MONIU za wiadro! :-D

Do góry