reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Emyli,Paulina
dzięki ;))
poniedziałki zrobiłam sobie wolne dlatego moge na bb wlecieć ;)

pochwalę się gabinetem ..
takie fotki na szybko

20130213988.jpg

20130213987.jpg

Kocurek
wczoraj był dzień kota--> jak Twój kociak ???

reklama
Dobry:))

Kawę mam:))

Mama śliczny masz ten gabinet... I dobrze że klientki są:) O to przeciez chodzi:)
Ależ ja ci zazdroszczę tego na swoim:)

Emy czyli jednak smaczne te farby??:wściekła/y: a duże chociaż są? da się tam pędzelkiem malować? Bo się zastanawiam czy nie lepiej takie większe kupić w tubkach i wyciskać...

Monia - próbowałam, gorzkie, niedobre, no ale młodemu smakowały :/ wielkościowo miej więcej jak mały słoiczek gerbera. otwór duży więc myślę, że pędzelkiem sobie Wiki poradzi już. chociaż nabiera się je dosyć ciężko bo to taka bardziej galaretka. Kurka właśnie zobaczyłam, że maja ważność do końca lutego, to może dlatego takie dziwne

zastrzelę własne dziecko jak nic! kurka usypiam przez 1,5h a ona nic!!!! wariuje, rozbiera się i tańczy w łóżeczku....ech co za dziecko....

....nic jej nie zrobiłam, biega dalej z Danielem, nie zamierzam usypiać, jak padnie gdzieś wśród zabawek to jej sprawa, ja nie mam siły do niej;))

Ostatnia edycja:
hej :)

u nas kurcze cos z brzuszkiem nie tak :(
kupska maly sadzi co chwile juz 2 dzien , dziennie z 10 jak nie lepiej jest , wiekszosc ma normalny wyglad i konsystencje , a sa tez takie suche jakby z piaskiem i niektore ze sluzem .?...

czuje sie normalnie , je , pije

mozliwe , ze to reakcja poszczepienna ? mial w zeszlym tyg. zczepionke na MMR plus pneumokoki
MMR wychodzi dopiero po tyg. , czyli wlasnie teraz

sama juz nie wiem , kupilam Smectre , probiotyk i licze , ze jutro bedzie lepiej , a jak nie mam sie zglosic do pediatry naszej , bo dzisiaj z nia przez telefon gadalam

Mama cudny gabinet !! no i klientki juz sa super :)

Kotek , a co to za straszny weekend ? ;)

Paulinka moj sie za to naprawil ze spaniem w dzien , kladzie sie i w chwile zasypia , spi po 2.5h do 3h :)
nocki za to rozne , ale ostatnio go przetrzymalam , nie wyjelam i spal do 6 rano , pozniej cyc i dospal jeszcze do prawie 8 :)

Paulina - ja jestem ale szukam fotelika no i w sumie nic konkretnego nie znalazłam, oczywiście mętlik w głowie
Asionek - moi zdaniem to po szczepieniu, no ale lekarzem nie jestem. Jak sie nie poprawi to lepiej poradzić się specjalisty

reklama
a jakiego fotelika szukasz Emyly?? i w jakim przedziale cenowym?? no i czy testowany w adac????

Asionek, na moje oko poszczepienne cuda się rzeczą, mieliśmy podobnie ale w razie 'w' skonsultuj się z lekarzem..

Do góry