reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paula no to ładnie... mam nadzieję że koperta jeszcze będzie jak wrócę... bo Wiki po niej wczoraj ostro malowała:))

Wybrałam farbki i flamasterki do zakupienia:)) Namówiłam koleżanki i kurier grosze wyjdzie:))
Dodam że musze kupować takie dostosowane wiekowo bo Wikiśka ma tendencje do próbowania jak smakują np kredki... I tylko dzięki temu że mamy nietoksyczne nie dostałam jeszcze zawału... w sumie to ona też... bo jak widzę że je kredki to sie nei rzucam na nią:))

Farbki o takie
Farby do malowania palcami FARBKI podstawowe 2+ (3027851505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A flamastry
Crayola Flamastry zmywalne mini kids 8 sztuk 8324 (3015831095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hej koleżanki

padam.....dwa długie spacery mimo chłodnej aury a do tego lekko mglistej i śnieżno-deszczowej, posprzątanie chatki i dzieci na szalonego:-D

zaczynam weekend oficjalnie;) jutro mam w planie tylko ugotowanie rosołu....nawet makaron gotowy kupiłam w lidlu;)))

miłego wieczorku dla koleżanek a jutro spokojnej niedzieli!!!

cześć babeczki:)

wpadam tylko dać znać ,że działam juz w swoim gabinecie od środy:)
i wiecie co??? klientki są :-D:tak:

pozdrawiam i jak sie już ogarnę z nową organizacją dnia to wlecę na kawkę jesli mogę :)

Dzień dobry :)
Kot - co to za pracowity weekend?
Mama - super, że klientki dopisują i na pewno będzie ich coraz więcej :)
Monia - oo mamy te same farby, nie zachwyciły, najlepsze były do zjadania, pomimo, że gorzkie. musiałam zabrać. Za to flamastry odniosły sukces. Właściwie jeden flamaster - czerwony. Inne go nie interesują :p

dobry

Emyly bo czerwony dobrze wszędzie widać;)))

Mama!!!!!!! wpadaj jak najczęściej na kawkę i gratki otwarcia;)))

Kout to co Wy wojowaliście w ten weekend ??? czy tyle gości było??;)))

my też na szalonego w weekend, w sobotę zakupy i sprzątanie, wczoraj zaraz po rosołku poszliśmy na spacer i do restauracji z dziećmi, potem do klubu malucha na kulki do skakania, dzieciaki były wniebowzięte;)))
wróciliśmy o 5, trochę zabawy i dzieci do spania;))

Monia nie ma za co;)))

Emy tak jakby, dziś zaczął więcej smarkać i kaszleć- ale kaszel to pewnie przez to smarkanie, oskrzela się bronią..ale tak to oki, energia go roznosi, za to Maja mniej je i pokazuje co jakiś czas na buzię,że ją ząbki bolą....

kurka muszę iść do lidla a tu -3 stopnie, niby blisko....;))

reklama
Do góry