reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil ja już nie chciałam nic mówić o nowej kolekcji next...tam bym dopiero popłynęła;)) finansowo oczywiście, nawet rzeczy z h&m wydają mi dużo tańsze;))

zrobiłam rekonesans szafy i mamy już 3 bluzeczki z kotkami na zapas;)) tak na 2-3 latka (jak coś mi się spodoba to kupuję z zapasem)
Zobacz załącznik 535223 ta różowa z kotkami w okienkach jedynie lekko używana;))

Lil jaki rozmiar buta nosi Maciuś??? bo Daniel tak mi teraz strzelił rozmiarowo,że mam kapcie befado 28, które założył kilka razy i są jak nowe, fajne butki lonsdale 28 (bardziej 27) założone kilka razy, bo teściowie kupili za bardzo na styk, no i dwie pary geoxów 27 i 28- ciemnobrązowe, idealne na ciapatą, błotnistą wiosnę/jesień...ale te bardziej zużyte, spokojnie jeszcze do noszenia;) i kalosze granatowe mam;))
jak coś to daj znać, i tak będę musiała to zaraz na allegro wrzucić, Mai butki też i baleriny clarksa i adidaski nike- sezon nadchodzi;)))

jejku ale wy jestescie !! tak kusic hehe , dobrze , ze to dla dziewczynek co nie zmienia faktu , ze ja chce na zakupyyyy !! a musze czekac do konca lutego , marca pewnie :/ buuuuuuuu

moj diabelek zdarzyl mi leginsy pomalowac rozowa kredka do ust , rozwalic bronezr na drobny mak i wetrzec w dywan :/

Monika trzymaj sie !! choinka teraz ?? toz to wiosna zaraz :))))

No właśnie Moniu mów co u Ciebie??? Jak się ostatnio czujesz??? Coś się dzieje w sprawie mieszkania???? Buziaki dla Ciebie!

Asionku hehe trzeba mieć wszystko wysoko, pozaklejać szafki, nie używać nic przy dziecku :-p Ja jeszcze do zniszczeń mogłabym dodać zepsute żelazko (nowe), lokówkę (nową), kilka telefonów (używanych już, ale jednak mogłyby się jeszcze przydać....), radio (rozebrane prawie na części), lampkę no i już nie wiem co jeszcze....zapomniało się przez te lata......a co do kuszenia - ja tylko oglądam :-) Nie stać mnie na kupowanie.....I nawet uważam, że nie ma co za dużo wydawać....z perspektywy czasu widzę, że dobrze jest mieć 2-3 porządniejsze rzeczy, parę może być używanych i koniec...dzieci tak szybko wyrastają...a i tak ubieram dzieciom tylko parę moich ulubionych ubranek, a reszta leży w szafie i się kurzy....

Paulinko w sprawie butów musimy się zgadać :-) kto wie kto wie :-)

Ale święto! Śpi od 19!!!!!!!! Mam wolny wieczór o rety o rany! Lecę z panem czas spędzić!!! Ale postaram się do Was jeszcze zajrzeć! Z szoku nie wiem co robić, co mówić, co myśleć!

MRAU!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
moj tez spi , a ja zajadam paste z avocado :)

Lili hehe no u nas jeszcze nie tak zle ze zniszczeniami ;) odpukac !!
co do ciuszkow kurcze ja mam hmmm chyba nie za wiele , albo sporo ? no wlasnie to tez zalezy co kto ma na mysli piszac duzo ;) i przy moim brudasku to jest ilosc akurat co bym pralki non stop nie wlaczala :) w lato luzik , bo tutaj takie tropiki , ze rzeczywiscie nie ma co kupowac za duzo ... w tamtym roku dostalam mase ciuszkow i lezaly sobie , polowy nie mial nawet raz :/ takze juz wiem , ze na lato to kilka sztuk na wyjscie , do sklepu i wsio :) reszta pampek i spodenki jakies

Paulinka hehe dobrze ci :) moj w pracy ...

Dobranoc..... teraz to dopiero dostałam kota... od kotów kręci mi się już w głowie :-p

LIL dobrze prawi, ASIONEK dobrze prawi, PAULINA też dobrze prawi :tak:

Ja też kupuję przeważnie na wyrost. Chcę już teraz powoli skompletować wyprawkę do żłobka, bo wiem, że latem będę już myśleć o pracy i starać się jak najwięcej czasu z Olą spędzać, a nie po sklepach i po necie biegać. Więc siedzę i szukam okazji :cool2:

Dobranoc :)
Zimno w domu jak choliera... :/ idę podgrzać..

Kocurku a co o tej porze robiłaś jeszcze??? :szok:

Dzień dobry :-) Ja nie mogę przestać myśleć o tym damskim topie z kotem z H&M :szok::-)

Dziś zaraz mam gościa, więc będzie mnie mniej. Przynajmniej nie będę po necie latać! Tylko, że ten gość tak jak Wy mnie zakupami nęci! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
dobry, miałyśmy iść po zakupy ale pada....a nie chce mi się w deszczu łazić....jeszcze do tego trzeba się grubo ubrać....

moja córka to dziś ekstra maruda-zaliczyłyśmy już awanturę w łazience....

ja dziś nic nie oglądam...chyba;))

Do góry