reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

EMY nie żartuj sobie! Ta choinka była absolutnie okropna i nie taka jak chciałam. Musiałam obciąć jej gałęzie na dole i protezować na górze, gdzie była łysa i wykopać ja trochę z donicy i podnieść, żeby była do ludzi podobna :-D

O rany.. Ola nie szykuje się spać, a ja mam jeszcze tyle do zrobienia ..:sorry2:

reklama
DSC_1583.jpgWłasne prywatne trzy zęby

O widzisz Paulina, dobrze, że o kapciach napisałaś :)) Muszę syneczkowi zamówić jakieś cieplejsze z futerkiem hehe.
21 myślę, że będzie w sam raz, bo Maja chyba dopiero co wyrasta z normalnego 21, nie?

papa LILI !! Korolowych :D

My w łóżku, Ola butlę kończy i udaje, że spać będzie ;)

A ja mam tyyyle roboty jeszcze :/

tak Maja dopiero wyrasta z 21, syneczkowi z futerkiem?????......właśnie sobie jakieś wyobraziłam, hahahahahahaha...

Ola śpi????

dobra, skoro nawet Ola się szykuje do spania to ja też zmykam;)) kolorowych i do jutra!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lili jaki ring?? :))) ja to nie kumata jestem hehe

Paulina super napisalas o ksiazce moze recenzje powinnas pisac ? :)

Kotek zdjecia super !! Olenka przeslodka i jakie wloski jej uroly :) super z was rodzinka :) widze na fotach tez bokiem , tylem jete hehe , ja mojego opierdzielam kurcze nie mam zdjec prawie , a jak juz mam to albo glowa ucieta , albo malo co mnie widac ..

Koteki Ty i Oleńka slicznie - jak zwykle :))

Narazie tyle bom chora.... antybiotyk i zwolnienie... i ledwo żyję... ehhh

o kurcze Monia , a co cie tak wzielo ? zrowka duzo !!

super zabki :))))

aha i ja urodzin nie mialam , mam w sierpniu jak cos :)
chora bylam i dziewczyny zyczyly mi powrotu do zdrowia hehe

Do góry