reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

No. Skończyłam. Futerkowe paputy dla synka nie zamówione, ale za to kurtka i bluza z wyprzedaży C&A i owszem. O te -
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Mężczyźni/Kolekcja/Kardigany/88732/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Mężczyźni/Kolekcja/Kardigany/88043/1
A teraz pytanie - skąd wziąć pieniądze na odbiór tego zamówienia hehe.

PAULI a jakie sobie wyobraziłaś??? :-p

hahaha ASIONKU :-) no ale zdrowia nie zaszkodzi nigdy życzyć :)))
Zdjęcia wyszły bardzo niedobre, nieustawiony aparat był itp. w ogóle nie wyszłam w tym roku hehe Jak se człek sam nie zrobi, to mieć nie będzie :p
A u Was to zdaje się Nat jest gwiazda na etacie i musi świecić. Jak się ma takie ładne dziecko, to ciężko w kadr wejść :-D

MONI Tobie też duuużo zdrowia :sorry2::tak: Współczuję cholernego choróbska!

Ooo już 24.30 prawie..? No to dobranoc :) Zaraz pobudka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kawa?????

Dobry:)
Dopiero żem się wygrzebała... postanowiłam chorować u rodziców - ale to potem, najpierw muszę kawę!
Niestety w domu Młoda na mnie wisi i nie mam jak chorować w spokoju! Dziś już jest bez nurofenu więc spokojnie została z nianią...
Bo żeby było ciekawiej to ja się rozłożyła a Młodej zęby idą tak że od piątku jechała na nurofenie! Bez syropu wisiała mi (dosłownie!) na szyi, wtulała się i takim zbolałym głosem jęczała "mamaaaa"... Za to o dawce nurofenu - turbodoładowanie!
A ja muszę się wreszcie postawić na nogi!

KOTEK współczuje chemii!!! Nienawidziłam straszliwie! A do tego z Ufolkiem to już w ogóle musiało być wesoło:) Też sobie wyobraziłam dla syna z futerkiem...
!!! A tak poza tym to nie wiem czy ci pisałam że zawsze jak mi Młoda daje popalić to sobie myślę o tobie i szczerze podziwiam że dajesz radę!!!

Reszty zakupów nie oglądam bo nie mam czasu i kasy kupować cokolwiek a jak się waszych naoglądam to zawsze lecę i kupuję!!!

PAULA - jak Daniel dziś?

Miłego dnia:)

Moniu właśnie - ZDRÓWKA!!!!!!!!! Dobrze, że masz szansę u rodziców troszkę pochorować!

A co tu się robiło wczoraj?? Zakupy do białego rana dosłownie :-p

Pozdrawiam! Miłego dnia!

dobry

Kout no wiesz....wyobraziłam sobie takie różowe, z futerkiem i uszkami króliczka:-D:-);-)
fajne zakupy dla syna, ceny super;)))

Monia zdrówka dla Ciebie, Daniel dziś w nocy super, za to Maja marudziła, oni chyba maja taką zmowę, jak nie pierwsze to drugie marudzi....

coś z ciśnieniem dzisiaj nie tak, główka mnie boli, poza tym deszczowo i wietrznie, jakoś na razie nie chce mi się wychodzić, potem jedynie po Daniela musimy iść,echhhhhh moje dziecko mniejsze biega na boso i bez legginsów......co ją ubiorę to zaraz rozbiórka.....

Lil a pada na razie, może się rozleje, chyba muszę sobie kawkę strzelić, zaraz się biorę za usypianie małej to mi się przyda;))) marudna okrutna.....wieszałam przed chwilą pranie na suszarce to siedziała pod nią i buczała....a moja siostra się dziwi czemu ja pranie przypinam w domu klamerkami na suszarce...ciekawe czy kiedyś próbowała powiesić pranie z dzieckiem biegającym pod suszarką...??? chyba nie;)))

hej :)

ide zaraz glowe suszyc bleeee

Kotek no zdrowka nigdy nie za wiele :) co do fotek to racja , jak se czlek sam nie machnie to nie ma hehe , moj S to antytalent i jeszcze na mnie zwala , ze to niby moja wina :cool:
a Nat hehe zostal w Pl okrzykniety ciasteczkiem i tak go zwa teraz :baffled::-D

Paulinka mnie tez jak tylko wstalam glowa bolala , a u nas slonko bez chmurki jednej wiec nie wiem od czego ? ...

Lili hehe zakupy dobra rzecz :) ja czekam na wyprzedaze ...

Monika dobrze , ze nie na cysiu wiszenie , bo u nas wlasnie tak przy chorobie bylo i skonczyc nie moze bidok maly :/

cos mialam jeszcze i skleroza hehe

Jest i kuot... jeździ gdzieś od rana, łazi po bankach i dopiero na kawę zasiadł :)

Co to ja miała....

A! MONI wiesz Ty co, u nas to samo z zębami, no prawie, bo mała zamiast na szyi mi wisieć to po prostu gdy tylko czegoś jej zabronię wpada w totalną czarną rozpacz z mega beczeniem, łzy jak grochy i pisk wysokotonowy dla wzmocnienia poczucia krzywdy ... paracetamol ewidentnie nie działa, nurofen kompletnie nie działa, chyba tylko panadol działa, a tego akurat chwilowo nie mam :/ i zapominam kupić :/

PAULI straszliwie jestem zadowolona z tych Kamilowych rzeczy, oby tylko rozmiar był dobry! Bo jemu coś kupić co on zaakceptuje to mordęga - ma być skromne, niekolorowe, nie we wzory, bez napisów, rozpinane, duży kaptur, nie za szerokie, nie za krótkie... kiedyś było zdecydowanie łatwiej go ubrać :p Zresztą on nic ciągle nie chce, bluzy i spodnie w rozsypce dwie pary te same, które od lat nosi, ale według niego dają radę! Maatko....
Różowe paputy króliczki?? :cool2: A zapytam, kto wie...:confused::-D

A deszczyk jest super u nas! Taki nieinwazyjny, w sam raz do czytania książki :tak:
której nie mam jaki i kiedy czytać :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
ja właśnie czytam ebooka....po 1,5h próbie uśpienia małej, zaraz 12, jak nic nie wyrobię się z robotą i żeby później lecieć po Daniela, więc czytam, zjem za godzinkę obiad obudzę małą i polecę po młodego, na spokojnie, jak wrócę to sobie posprzątam (jutro mam kolędę i koleżanka z bloku obok ma mnie z dzieciaczkami odwiedzić) ....teraz relaks;))

Kout Twój syn pod względem gustu kogoś mi przypomina.........hmmmmmmmmmmm.....chyba mojego męża:-D:-D:-D to samo- zero wzorów najlepiej, napisów, kolory przygaszone;))) ale na szczęście zawsze coś nam się uda dla niego znaleźć;)) tylko że mój M. lubi zakupy
co do mojego syna to jest na szczęście jeszcze na takim etapie że da się we wszystko ubrać;)))

dobra, pojedzone, zbieram się, budzę małą i lecimy po Danielka, do wieczora!!!

Ostatnia edycja:
Do góry