reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

chyba przesadziłam z ilością papryczek...ciągle mam ogień w ustach...ale ja je tak lubię;)))

ufff dobrze,że mam mało pieniążków to jakoś dam sobie radę wmówić,że na wyprzedaż w smyku mnie nie stać, jak na razie;))

kurka a może jednak by skarpetki zamówić???? albo nie....przed sylwestrem chcemy z M. jechać do kina sami, to może zajedziemy do smyka, tylko czy tam też będą takie fajne ceny??

a gdzie reszta?????

Ostatnia edycja:
reklama
Do diabła z tym. Nie odbiorę poprzedniego zamówienia ze smyka - ogrodniczki, bluzeczka, dwa komplety skarpetek. Ogrodniczki te co mamy jeszcze będą dobre przez miesiąc, dwa. Tamto zamówienie było za 80zł. Dołożę 20zł i mam komplet sukieneczka i bluzeczka (ta z myszką i kotkiem!), buciki na wiosnę i pięć par skarpetek :))))))) Ponad 80zł taniej. Ale dostanę po świętach.

reklama
jak zamówisz za 120zł to masz gratis do domu;)))

ooo trzymam kciuki by Oleńka padła ;)))

hmmmmm z 3 bluzeczki i 2 pary dresów dla Daniela bym zapłaciła 95 zł!!! jeszcze jak bym dorzuciła skarpetki dla Mai i bluzeczkę to bym miała dobre 120zł i gratis dostawę!! no to utknęłam.....

Ostatnia edycja:
Do góry