reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Witam,

Kuote
k suuper, że u lekarza pomyślnie :-) a co do spania, oby Jej zostało:tak:
Lili, ja tyż czekam na łazienkę :-)
a wannę, nie wiem jaką mam:zawstydzona/y: ale tak jak Kuotek myję czym popadnie:tak:

Resztę Babeczek pozdrawiam

Witaj Ewciu! Postukaj czy wanna plastik czy ceramika :-p I jaka firma :-p

Paulinko wszystkie ozdoby kupowałam w OBI w listopadzie. Domek to coś ala pierniczek - ale taki lekki - z pianki jakby. A reszta ozdób z jakiś tkanin, rattanu i nie wiem co tam jeszcze. Może jakbyś weszła na gazetkę OBI to by tam były te ozdóbki. Będzie lepiej widać jak większe zdjęcie wstawię. Jeszcze w weekend zawieszę parę prawdziwych pierniczków.

Lili, hahaha, nie no to nie jest na pewno plastik:-p
a firma:confused: zaraz rzucę okiem;-)

się zwie Roca:tak:
ale hm... jakoś takie dziwne to pukanie jest:eek: ale numer, teraz mam zagwostkę z czego to to jest:-D

Ostatnia edycja:
Ewciu Roca to też dobra firma :-) Kibelki mają rewelacyjne i bardzo drogie :-p To może ze złota ta wanna? ;-):-p Z białego złota oczywiście :-p

Dobijcie mnie bo już nie wiem w co ręce wlożyc w tej pracy...

codziennie siedzę do 23 a i tak widze że się cholera nie wyrobię żeby do świąt skończyć....

i przepraszam że się bardziej nei udzielam:((

Ewciu :szok::szok::szok: rób torta i wyślij mi kawałek - ocenię jak wyszło ;-):-p A wannę w takim razie na pewno masz z akrylu :-)

No nic chwilowo uciekam na spacer. A chce mi się jak nie wiem co :-p

reklama
Lil to się zamień, ja mam ochotę na spacer...nosz nie mogę wysiedzieć w mieszkaniu, ciągnie mnie na łażenie....

a moja wanna jest chyba z kamienia??? taka chropowata, każda smuga od brudu na niej zostaje, strasznie ciężka do szorowania....ale to stara wanna może dlatego;))

Do góry