reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ooo to na pewno porządna stalowa, pokryta yyy no kiedyś wiedziałam, a no jakimś ceramidłem chyba :eek: Aaaa no - kamionką!

Choinka LILI jest pięęękna :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Niestety nijak mi dawnych czasów nie przypomina :/

reklama
bo ozdoby nowoczesne u Lil, my mieliśmy bardziej wiechciowatą choinkę;)) moja ciocia ma swoją do dziś, gałęzie to druty owinięte zielonym czymś;))

KOut no wanna może porządna ale wyszorować ją to masakra...... ktoś ją kiedyś zaniedbał i teraz nie przywróci się jej świetności

zjedliśmy z Danielem zupkę, kłócił się że za dużo, poprosił jeszcze o grzanki z szynką(zupa brokułowa) i nie wiemy kiedy zjadł wszystko;))
ooo przypomniało mi się, ostatni tekst Daniela:
M.: Maja a w Ciebie piorun strzelił że masz tak włosy poczochrane????
Daniel: Maja wygląda jak ciotka klotka

;)))))))))) padliśmy

PAULINA ja wiecznie se żartuję ;)
Taki wiechciec druciany owinięty plastikowym zielonym czymś to jest właśnie TO :-D

Ja Wam dam ciotka klotka! My tez mamy taka fryzurę postrzeloną, szczególnie z tyłu, bo z przodu na razie mało włosków :p

Kout ale to Danio wymyślił tą ciotkę-klotkę;)) a skąd mu się to wzięło to nie mam zielonego pojęcia;)))

pozostaje jedynie powiedzieć Lil,że jej choinka jest mało prl-owska;)))

moje dziecię śpi właśnie 3h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lil_maja a u mnie dziekuję dobrze. Raz się pracuje, raz nie :-D Synuś dobrze, daje popalić. Odkąd zaczął raczkować - wszędzie go pełno, Teraz gdy chodzi to już w ogole szal :))) A jak tam Twoje dzieciątka??? :))) Widzę jakies remonty u Ciebie :)

Hahaha to ja za młoda chyba, żeby wiedzieć co to choinka z PRLU :-p:-p:-p Matko co to się z człowiekiem robi :baffled: W każdym razie ciągle mi się ładują akumulatorki - zdjęcia będą za jakiś czas....

Pysiu :-) U mnie ciągle remonty - niedawno się przeprowadziłam i cały wątek się ze mną urządzał :-p Dlatego mnie ciągle o zdjęcia męczą :-p:-p:-p:-p A dzieciaczki dają popalić - na szczęście szybko chodzą spać i wieczorem siadam i seriale oglądam...książki czytam....seksu unikam hahaha:-p:-p:-p Ale to głównie dlatego, żeby w trzecią ciążę nie popaść! :-p Pisz jeszcze co u Ciebie!!!

Paulinko a Wy ciągle chorzy, że w domu siedzicie????? My zaraz jak wyszliśmy to mała mi się sokiem oblała (trenujemy picie soczków z kartonika ze słomką) i krótko w sumie byliśmy...dziś mamy paskudną pogodę...taki marznący deszcz brrr......gdzie ten piękny śnieg????

Kocurku a Ty PW znowu nie odbierasz? ;-) Nic poplotkować z Tobą nie można :-p;-)I dołączam do klubu poczochrańców! U nas to jeszcze loki jakie!!!!!!! :szok::szok:

Aha Paulinko tekst świetny!!!!!!!!! :-D

lil maja ja to mam na odwrót chyba z tym seksem i książkami, bo nnie pamiętam kiedy ostatnio coś czytalam... :rofl2:

a to na swoje się przeprowadzilas? remonty nic przyjemnego jak się ma wkoło 'burdel' ale efekt końcowy zadowalający :)))

A u mnie tak poza tym wsio ok - dziecina ma śpi ponad póltora godziny już a ja sobie popijam kawusię i klikam :)

A zdjęcia to i ja chętnie obejrzę :)

No dobra to najpierw dla przypomnienia jak było PRZED

Zobacz załącznik 524239Zobacz załącznik 524240

TERAZ

Zobacz załącznik 524241Zobacz załącznik 524242Zobacz załącznik 524243Zobacz załącznik 524244

Łazieneczka jest naprawdę malutka....W części WC jest pralka i stara szafka i jest wielki ścisk. Ale chyba widać różnicę między PRZED i PO :-p Jutro może uda mi się zdjęcia bubli wstawić....Aha a wanna jest w trakcie podklejania i silikonowania, więc dopiero raz mogłam się wykąpać porządnie w swojej nowej łazieneczce....:baffled:

No to jeszcze na koniec choinka....

Zobacz załącznik 524246

Ciemno łazienka jakoś wyszła...w rzeczywistości jest aż za jasno...mam 6 najjaśniejszych na rynku ledów i jeszcze kinkiet. Więc na 2m[SUP]2[/SUP] to aż za dużo nawet :-p

Ostatnia edycja:
LILI pięknie PIĘKNIE wyszło !!!!! :-):tak::-):tak::-):tak::-)

Kocur właśnie piecze makowca zawijanego. Sernik już się chłodzi. Zawijana drożdżówa (bo ciasto zostało) z marmoladą w drodze :))) Kuchnia jak po przejściu tornada :eek: Ola się kąpie, ja z nią w łazience, popijam zasłużoną wieczorową kawę.

Aha. Przyszły dziś kapciochy. Te filcowe a la HK są wspaniałe! Mięciutkie i cieplutkie, to nic, że wściekle różowe hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Liluś piękna Wam ta łazienka wyszła!!! a umywalka rzeczywiście cudeńko, mi się marzy taka z szafką hemnes z ikea łazienkową;)))

a choinka w takim zbliżeniu jeszcze piękniejsza!!!

Kout no cóż że różowe...ważne że ciepłe i mięciutkie;)))

Ostatnia edycja:
Do góry