reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Dobry!

Wróciłyśmy od lekarza. Oli tylko gulga jeszcze trochę wydzieliny, ale tyle to i sama wiedziałam :p Umówiona na szczepienia odra/różyczka na 8 stycznia :)

MONIU ojj jak ja bym strasznie chciała, żeby ona spała w dzień :sorry::sorry::sorry: Niech jej tak zostanie, to jest wspaniałe...

LILUnie przejmuj się tak akrylem. Dobry jest. Wcale nie zżółknie, chyba żeby go nie myć :-p A rysować to niby czym można? :eek: Szkoda, że siadła, ale zawsze później jest jeszcze poprawka silikonowa :)) Umywalka pamiętam, cudna jest!

reklama
Dobry:)

niech mnie ktoś dobije....

Kotek super że Oleńce nic poważnego nie jest:) I niech jej to spanie zostanie!!!

Lili pokazuj łazienkę!!! O wannie musze zapamiętać:))

Miłego dnia:)

Zdjęcia będą będą - właśnie ładuję akumulatorki do aparatu. Komórką mogłabym już, ale nie mam kabelka. Nic nie mogę znaleźć w tym mieszkaniu!

Moniu co się dzieje??? I w ogóle jak kwestia kredytu?????

Paulinko choinkę też pstryknę - ale tylko ozdoby mam ładne - sama choinka jak z PRLU..... hehe....

Kocurku może już małej zostanie takie spanie??? A jak wtedy wieczorkiem idzie spać??? A co do wanny to jak ją myć i jak często? Czytałam, że najlepiej wodą z octem. Tylko mam nadzieję, że nie trzeba codziennie! Tak czy siak szykuję się na wymianę wanny na ceramiczną chyba jednak...Chociaż wszędzie tylko te akrylowe....no nic zobaczymy jak szybka ta wanna się zużyje...na starym mieszkaniu miałam wannę ceramiczną instalowaną w 1998 i teraz w 2012 wanna wciąż wyglądała jak nowa....mimo, że wstawiałam tam suszarki, dzieci bawiły się garnkami i nie wiem co jeszcze.....

Lil hehe pamiętam takie choinki!!!! jeszcze niedawno moi rodzice taką mieli....zawsze myślę o niej z sentymentem;)))

ja piję swoją kawusię a moje dzieci już swoją inkę wypiły....jezzzu też będą z nich kawosze jak nic;))) a może dlatego że to inka karmelowa??? mi jakoś nie podchodzi smakiem;)) wolę normalną kawusię za to;)) jak coś polecam doubwe egberts creme,mmmmmmmmm pyszota;))

zmykam for momento...idę dziecię sobie uśpić;)))

Ostatnia edycja:
LILU octem? A nie myłam :p Ja myję czym popadnie, najczęściej shower gelem po umyciu własnym się :-D a raz w tygodniu sypnę ciut persilu na szorstką stronę gąbki i przejadę. Nawet odkamieniaczem mi się zdarzy prysnąć! Nie cackam się wcale z tym akrylem :-p

Dawajta tą PeeReLowską choinkę! Będzie co wspominać :-) Tylko Poka brak, na pewno by doceniła...:-p

Kocurku na razie wysłałam Ci mmsa z choinką - jak będzie aparat to zrobię zdjęcia i wstawię tu. Będzie lepiej widać.

A z tym myciem wanny to mnie zastrzeliłaś....naprawdę wszystkim myjesz! I codziennie tak?

zasnęła w 15min. a już się bałam że sobie w stopę strzeliłam dając dziecku inkę do picia;)) i mi do południa nie zaśnie;)))

buuu to muszę jeszcze poczekać na choinkę z mojego dzieciństwa????;))) uwielbiałam zawsze budzić się rano w wigilię i w piżamach po śniadaniu, wyciągać wszystkie ozdoby i je wieszać i nawet marudzenie mojego taty,że znów musi wieszać światełka uwielbiam do tej pory....nawet jak się żaróweczka przepaliła po 5 min. od ich odpalenia;)))

reklama
Do góry