reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

ech szkoda,że nie zdążyłam na te bieżniki,są cudne;)) mam tylko taki mały czerwony,filcowy z saniami mikołaja na ławie, bo ława się lepiej prezentuje jak coś na niej leży;))) ława chwilowo dosztukowana zanim się czegoś 'dorobimy'

Oleńka super wczoraj zasnęła w chodziku, Maja spała 2h a już marudzi, kręgosłup mi zaraz pęknie od noszenia jej.....i wyczuwam gorączkę w pobliżu....

i tak sobie myślę, że wezmę przykład z koleżanki i na najbliższy tydzień przykuję się z dziećmi w domu, niech się wygrzeją, do zakupów zaprzęgniemy tatę (bo z tesco za długo mi będą wieźli;)) a jak będę coś sama musiała to po 16 jak tata wróci......

reklama
ja ten bieżnik w kąciku rupieciowym zdobyłam :))))) za kilka złotych! plus taki fioletowy, cudny

chodzik nareszcie w użyciu jest, zwykle go pchała, ale teraz chora i nóżki chyba bolą, wczoraj nie maiła już siły biegać

tak jak przypuszczałam, drobinka wypiła mleczko i padła :sorry2:

Może Maja też się zdrzemnie?

Jeju jak to niezwykle wspaniale jest, gdy dziecko śpi w dzień..... szkoda tylko, że śpi, bo chore :(

powinnam chyba zacząć obiad robić, bo prawie cały czas z małą spędziłam, tylko kuchnia doprowadzona do ładu została

Ostatnia edycja:
MAja się już nie da położyć, pomarudzi jeszcze chwilę, pobawimy się, zrobi się nagle 18, kolacja a po 19 powinna już spać...

yyyyyyyyyy fioletowy??? tylko nie mów że TEN GLÄNTA Bieżnik - IKEA
bo polowałam na niego w ikea ale nie było żadnych oprócz tych w słoje drzewa.....strasznie mnie to rozczarowało, w sumie z tej serii żadnego nie było....

muszę jutro męża nasłać na kącik rupieciowy w ikea;))) jedzie na uczelnię a ikea ma po drodze;)))

a może Oleńce zostanie trochę z tego spania????? grunt,że śpi, to najlepsze lekarstwo!

Lilu a Ty już u siebie czy jeszcze niet????

Kout nie gadam z Tobą, Ty to masz szczęście, te bieżniki w ogóle nie są dostępne w poznaniu, lepiej powiedz kiedy będziesz się do ikea wybierać to Ci zlecę zakup dla mnie;PPPP bo we Wro dostępne;PPPP żartuję oczywiście;)))

i nie poznaję koleżanki, sukienki????;PPPP ale na serio to cudna jest!!! i ten kotek z myszką;)) żałuję że nie ma wyżej rozmiaru niż 86 bo kurka na 86 to mamy z 8 sukienek.....bez komentarza;))) większość podostawane w prezentach;))) a na 92 to mamy 1 sztukę dopiero, idę smyka przejrzeć co mają na 92;)))

dzieci próbują usnąć, Maja ma prawie 38 st., więc zobaczymy jaka nocka będzie 'cudowna', a kaszel się biedaczce rozbujał....

ojeju....
może to niegłupi pomysł, żeby posiedzieć z dzieciakami w domu trochę...

Zakupiłabym dla Ciebie, tylko tak się składa, że byłam dopiero 3 razy w IKEA od kiedy Ola się urodziła, ostatni raz ponad miesiąc temu i na razie mi się nie zanosi :sorry2:

no pomysł też mi się wydaje nie głupi, warto spróbować, właśnie tworzę listę rzeczy do ogarnięcia zakupowo bym nie musiała się nigdzie ruszać...

tylko żartowałam z tymi zakupami;PPP wiem jak ciężko iść na zakupy do ikea z dzieckiem....z Danielem łatwiej bo on się rwie zaraz do smalandi, a Maja wyrabia może 5 min. w wózku??? a potem ją ganiaj po wszystkich działach;)))

oki, maluchy śpią, nie chce mi się dzisiaj sprzątać, jutro też jest dzień;)))

aaaa smyk;)) te są fajne;))

Cool Club, Sukienka bez rękawów, rozmiar 98 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, rozmiar 98 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

ja przepraszam, ale znowu koopa... :/

Bilon dziś zwiał przy okazji listonosza i otwartej furtki. Teraz widzę, że ledwo chodzi i skarży się biedak. Nowy kłopot:( Ale to już pan się zajmie jak jutro przyjedzie..

Sukieneczki stworzone dla Majeczki ;)))

u nas dziś koop sztuk 3 były...wystarczająca ilość do odparzenia pupy....

uuu biedny Bilon, a co mu się stało dokładniej???

uwielbiam takie sukieneczki, są mało problemowe;)))

a teraz odkładam lapka i oglądamy z mężem eragorna;))

Ostatnia edycja:
reklama
Zasnęła.... nie wierzę... może uda mi się z synem jakiś film obejrzeć, ciekawe co ma nowego :)

Bilonowi nie wiadomo co dokładnie, po prostu ciężko i ostrożnie stąpa, może łapę tylną zwichnął, albo sobie coś nadwyrężył? Zobaczymy rano...

Dobranoc :))

eee... kręci się już, wie że chcę ją samą w pokoju zostawić :/

Do góry